Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları devam ediyor Ankara Yenimahalle'de ilçe halkının sosyal becerilerini arttırma ve onları meslek sahibi yapmaya yönelik açılan kurslar devam ediyor. Kurslar ile ilgili devam eden süreç hakkında Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan bir açıklama geldi.
Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'deki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor Yenimahalle Belediyesi'nin Şentepe'deki Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi inşaatı devam ediyor Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçenin Şentepe semtine yapılan Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da inşaata gelerek denetlemede bulundu.
Yenimahalle Belediyesinden kitap ve kırtasiye yardımı açıklaması Yenimahalle Belediyesinden kitap ve kırtasiye yardımı açıklaması Yenimahalle Belediyesi ilçe genelindeki tüm çocuklara yönelik eğitimlerine destek olma noktasında adımlar atmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Yenimahalle'nin çocukları emin ellerde" diyerek verdikleri desteği vurguladı.
Yenimahalle'de usta tiyatrocu Rutkay Aziz rüzgarı! Yenimahalle'de usta tiyatrocu Rutkay Aziz rüzgarı! Yenimahalle'de Rutkay Aziz rüzgarı esti. Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Aziz, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde başrolünde yer aldığı tiyatro oyununu sahneledi.
Yenimahalle Belediyesi Anaokul ve gündüz bakım evleri ile binlerce çocuğa hizmet veriyor Yenimahalle Belediyesi Anaokul ve gündüz bakım evleri ile binlerce çocuğa hizmet veriyor Yenimahalle Belediyesi ilçe genelindeki Anaokulu ve Gündüz Bakım evleri ile binlerce küçük çocuk ile ilgileniyor. Söz konusu hizmet noktaları vatandaşlar tarafından da aktif bir şekilde kullanılıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan OSTİM'e ziyaret Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan OSTİM'e ziyaret Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte OSTİM sanayi bölgesini ziyaret etti. Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş bölgede fikir alışverişinde bulundu.
Yenimahallelilere 'Derman' olan marketler hizmete devam ediyor Yenimahallelilere 'Derman' olan marketler hizmete devam ediyor Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçede açılan Derman Market, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesinden Çocuk Tiyatrolarına gösterilen ilgiye teşekkür mesajı Yenimahalle Belediyesinden Çocuk Tiyatrolarına gösterilen ilgiye teşekkür mesajı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin şu anda en gözde etkinliklerinden olan Çocuk Tiyatroları Festivali ile ilgili konuştu. Başkan Yaşar gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.
Yenimahalle Belediyesi Yarenler ve Seymenler Buluşmasına ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Yarenler ve Seymenler Buluşmasına ev sahipliği yaptı Ankara kültüründe önemli yer alan Seymen ve Yarenler ile ilgili Yenimahalle'de görkemli ve unutulmaz bir etkinlik düzenlendi. Yenimahalle Belediyesinin düzenlediği buluşmaya katılım çok yoğun oldu.
Ankara Yenimahalle'de freni patlayan kamyon 10 araca çarptı! 3 yaralı Ankara Yenimahalle'de freni patlayan kamyon 10 araca çarptı! 3 yaralı Bugün Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde akşam saatlerinde freni patlayan kamyon 10 araca birden çarptı. Gelen ilk bilgilendirmelere göre 3 kişinin yaralandığı öğrenildi.
Yenimahalle Belediyesi vatandaşlarına dolandırıcılık uyarısı yaptı Yenimahalle Belediyesi vatandaşlarına dolandırıcılık uyarısı yaptı Yenimahalle Belediyesi son günlerde yaşanan dolandırıcılık olayları ile ilgili bir açıklama mesajı yayınladı. Söz konusu açıklamada ilçe sakinlerine daha dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuldu.
Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı Yenimahalle Belediyesi ilçe genelinde yaptığı hizmetler doğrultusunda yapımı tamamlanan Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı