Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi bugün engelli vatandaşlara özel 14 Şubat etkinliği düzenleyecek Yenimahalle Belediyesi bugün engelli vatandaşlara özel 14 Şubat etkinliği düzenleyecek Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bugün çok anlamlı bir etkinlik gerçekleştirilecek. Yarın tüm Dünya'da ve ülkemizde kutlanacak 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında bugün engelli vatandaşlar için sevgi kutlaması yemeği düzenleyecek.
Yenimahalle Belediyesi 4-14 yaş arası ücretsiz yüzme kursları başvuruları başlıyor! Yenimahalle Belediyesi 4-14 yaş arası ücretsiz yüzme kursları başvuruları başlıyor! Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan son açıklamalara göre öğrenciler için karne hediyesi olarak ücretsiz yüzme kursu eğitimi verileceği ifade edildi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'i otel olmaktan çıkardım dedi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Batıkent'i otel olmaktan çıkardım dedi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yerel seçim hazırlıkları kapsamında partisinin Batıkent'teki seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Mevcut ABB Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Mansur Yavaş'ta söz konusu açılışta yer aldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Arabaşı Şöleni'ne katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar Arabaşı Şöleni'ne katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçedeki çeşitli etkinliklere katılmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yozgat Yenifakılı ve Çevre Köyleri Derneği’nin Arabaşı Şöleni’ne ev sahipliği yaptığı şenlikte vatandaşı yalnız bırakmayan Yaşar, vatandaşlarla Arabaşı yuttu.
Yenimahalle Belediyesi Sivil Savunma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor! Yenimahalle Belediyesi Sivil Savunma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor! Yenimahalle Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşen, 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem felaketinin yıl dönümünde arama kurtarma tatbikatı düzenledi. Çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekiplerin yaptığı deprem tatbikatına ilişkin detaylar da ortaya çıktı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin başardığı yeni gelişmeyi açıkladı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin başardığı yeni gelişmeyi açıkladı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle ilçesinin başardığı son gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Yenimahalle ilçesinin Türkiye gelişmişlik endeksinde 5. sıraya kadar yükseldiği açıklandı
Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi için geri sayım başladı! Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi için geri sayım başladı! Yenimahalle Belediyesi ilçeye kazandırdığı eğitim kurumlarından bir yenisi daha için geri sayıma başladı. Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi, 9 Mart'ta ilçe gençlerinin hizmetine açılacak.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar asker uğurlamasına katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar asker uğurlamasına katıldı Geçtiğimiz günlerde Şubat celbinin belli olmasının ardından yurt genelinde binlerce genç vatani görevlerini yapmak için birliklerine teslim olmaya başladı. Bu kapsamda Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da ilçede askere gidecek bir gencin uğurlama törenine katıldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları Yenimahalle Evlerine davet etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları Yenimahalle Evlerine davet etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe sakinlerinin kına, asker uğurlaması, taziye ve daha bir çok işleri için kullanabileceği Yenimahalle evlerinin vatandaşların kullanımında olduğunu duyurdu.
Yenimahalle Belediyesinden uyarı! Yardım adı altında dolandırıcılık yapıldığı tespit edildi Yenimahalle Belediyesinden uyarı! Yardım adı altında dolandırıcılık yapıldığı tespit edildi Ankara'da vatandaşlara dolandırıcılara karşı dikkat etmeleri noktasında önemli bir çağrı daha yapıldı. Uyarıyı yapan kurum Yenimahalle Belediyesi oldu. Belediye dolandırıcıların kendilerini belediye personeli olarak gösterdiğini ifade etti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Örnek Sanayi sitesini ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde düzenli olarak sürdürdüğü sanayi bölgeleri ziyaretleri kapsamında Örnek Sanayi sitesini ziyaret ederek bölge esnafları ile birlikte istişarelerde bulundu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle esnafına destek açıklaması Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan Yenimahalle esnafına destek açıklaması Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçedeki esnaflar ve temsilcileri ile yaptığı ziyaretlerde önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yaşar sorunlara çözüm bulan bir anlayışla yaklaştıklarını ifade etti.