Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Demetevler Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Demetevler Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptı Ankara'da seçmenlere daha kolay bir şekilde ulaşma kapsamında partiler tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Fethi Yaşar Demetevler mahallesine gitti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kentkoop mahallesini ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kentkoop mahallesini ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde çeşitli mahallelere günün belirli kısımlarında ziyaretlerde bulunuyor. Başkan Yaşar'ın bu kapsamda sıradaki durağı Kentkoop mahallesi oldu.
Yenimahalle Belediyesi düzenleyecekleri Çocuk Şenliğine tüm vatandaşları davet etti Yenimahalle Belediyesi düzenleyecekleri Çocuk Şenliğine tüm vatandaşları davet etti İlçe genelinde ikamet eden çocukların neşe dolu anlar geçirmesini isteyen Yenimahalle Belediyesi harekete geçti. Belediye tarafından yapılan duyuruda içerisinde bir çok etkinliğin olacağı bir çocuk şenliğinin düzenleneceği bildirildi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar projelerini açıklamaya devam ediyor Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar projelerini açıklamaya devam ediyor 31 Mart Yerel Seçimleri için son dönemece girilirken aday olan isimler seçilmeleri takdirde yapacakları vaatleri sıralamaya devam ediyor. Son olarak Ankara Yenimahalle seçimlerinde bir kez daha aday olan Başkan Fethi Yaşar Yakacık mahallesi için yeni projelerini açıkladı.
Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarına müze gezisi düzenledi Yenimahalle Belediyesi şehit ve gazi çocuklarına müze gezisi düzenledi Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçedeki çocuklara yönelik dönem dönem anlamlı etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Son olarak ilçedeki şehit ve gazi ailelerinin çocukları müze gezisine götürüldü.
Yenimahalle Belediyesi'nden ilçede bahara hazırlık! Yenimahalle Belediyesi'nden ilçede bahara hazırlık! Yenimahalle Belediyesi, bahar aylarına kısa bir süre kalırken ilçede hazırlıklara başladı. Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin yazın ışıl ışıl görünmesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışına katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ABB Başkanı Yavaş ile Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışına katıldı Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan Hacı Ziya Yaman Camisinin açılışı gerçekleşti. Açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta katıldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar AŞTİ'de şehirlerarası ulaşım sektörü çalışanları ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar AŞTİ'de şehirlerarası ulaşım sektörü çalışanları ile bir araya geldi Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe genelinde önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Başkan Yaşar ilçe sınırları içerisinde kalan fakat Ankara'nın en yoğun ve önemli hizmet noktalarından birisi olan AŞTİ'de çalışanlarla buluştu.
Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde tiyatro oyunları sahnelenmeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi ev sahipliğinde tiyatro oyunları sahnelenmeye devam ediyor Ankara'da yerel yönetimlerin ilçe sakinlerinin katılmaları için gerçekleştirdikleri kültür sanat aktiviteleri devam ediyor. Son olarak dün akşam Yenimahalle Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı bir tiyatro oyunu sahnelendi.
Yenimahalle Belediyesi yeni kız yurdu inşaatının temelinin yakında atılacağını açıkladı Yenimahalle Belediyesi yeni kız yurdu inşaatının temelinin yakında atılacağını açıkladı Geçtiğimiz aylarda Yenimahalle Belediyesi ile Türk Eğitim Vakfı arasında imzalanan protokol ile bir kız öğrenci yurdu yapılacağı açıklanmıştı. İlçe sınırlarına yapılacak kız öğrenci yurdu ile ilgili gelişmeyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar açıkladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Cumhuriyet Akademisi inşaatında gelinen son durumu paylaştı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde açılmasına çok az bir zaman kaldığı ifade edilen Cumhuriyet Akademisi inşaatında çalışmalar hızlı bir şekilde sürüyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da süreç hakkında bilgi almak için alanı ziyaret etti.
Yenimahalle Belediyesi Hacı Ziya Yaman Merkez Camii'nin Cuma günü açılacağını duyurdu Yenimahalle Belediyesi Hacı Ziya Yaman Merkez Camii'nin Cuma günü açılacağını duyurdu Yenimahalle Belediyesi ilçedeki ibadethanelere ve inanç noktalarına yönelik yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Belediye yeniden inşa ettiği Macun mahallesindeki Hacı Ziya Yaman Merkez Camii'nin açılış tarihini paylaştı.