Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temel atma törenini yapacaklarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi Sait Ulusoy Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temel atma törenini yapacaklarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçe genelindeki yaşlıların tedavilerin gerçekleştirilmesi adına bir hizmet binasının temelinin atılacağın öğrenildi. Belediye Başkanı Fethi Yaşar gerçekleşecek açılış törenine tüm vatandaşları davet etti.
Yenimahalle Belediyesi'nden ilçedeki çocuklara ücretsiz yüzme kursu! Yenimahalle Belediyesi'nden ilçedeki çocuklara ücretsiz yüzme kursu! Yenimahalle ilçesinde ikamet eden vatandaşlara yönelik sosyal anlamda da etkinlikler düzenleyen Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çocuklar için hazırladıkları çalışmayı duyurdu. Yapılan açıklamada Yenimahalle ilçesindeki çocuklara ücretsiz yüzme eğitimi verileceği açıklandı.
Yenimahalle Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı! Yenimahalle Belediyesinden dolandırıcılık uyarısı! Yenimahalle Belediyesi son günlerde belediyenin adının dolandırıcılık faaliyetleri kapsamında kullanıldığını açıkladı. Belediye tarafından yapılan açıklama ile vatandaşların bu tarz durumlara karşı hazırlıklı olması istendi.
Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi Her Ramazan döneminde Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşlara verilen iftar yemekleri bu senede düzenleniyor. Bu kapsamda ilçenin Demetevler mahallesinde gerçekleşen iftara katılım yoğun oldu.
Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Belediye tarafından yıllardır düzenlenen mahalle iftarları bu senede gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün gerçekleşecek iftar yemeğine vatandaşları davet etti.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor Ankara'da ilçe belediyelerinin gençlere yönelik olarak eğitim destekleri devam ediyor. Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesinden güncel bir duyuru gelirken belediyenin YDS hazırlık kampı başlatacağı bildirildi.
Yenimahalle Belediyesi'nden iftar için metrolarda çorba ikramı Yenimahalle Belediyesi'nden iftar için metrolarda çorba ikramı Dünya'da ve ülkemizde bu yıl Ramazan ayının ilk iftarı dün yapıldı. Yenimahalle ilçesinde de iftar saatinde yemek yeme fırsatı olmayanlar için çorba dağıtıldı.
Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu Ankara'nın son aylarda sıklıkla açılış gerçekleştiren ilçeleri arasında yer alan Yenimahalle'den bir açılış açıklaması daha geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepe semtine yapılan yeni hizmet alanını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile açacaklarını belirtti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Yozgat, Kırşehir ve Nevşehirliler ile bir araya geldi Ankara'nın nüfusunun büyük bir bölümünü oluşturan çevre illerde gelen ve şehirde yaşayan vatandaşlar seçim dolayısıyla başkan adaylarını derneklerinde ağırlıyor. Yenimahalle Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Yaşar'da ilçelerinde bu kapsamda çeşitli derneklere ziyaretlerde bulundu.
Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor! Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor! Ekonomik koşulların bütçeleri zorladığı dönemde ihtiyaç sahipleri için yapılan destekler devam ediyor. Ankara'da belediyeler tarafından yapılan destekler devam ederken Yenimahalle Belediyesi de Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.
Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak! Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak! Ankara'nın ilçe belediyelerinin yatırımları vatandaşların yakın takibinde yer alırken Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ilçeye kazandırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir süredir yapımı devam eden Cumhuriyet Akademisinin de yapımının tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.
Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti Süheyl ve Behzat Uygur Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi'ni ziyaret etti Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve 9 Mart Cumartesi günü resmi açılışı gerçekleştirilecek Cumhuriyet Akademisi'nde anlamlı bir an yaşandı. Akademi içinde bulunan tiyatro salonuna adını veren Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur akademi binasını ziyaret etti.