Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti! Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti! Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilçe halkına bir çağrıda bulundu. Başkan Yaşar, geleneksel bayramlaşma töreni için yaptığı açıklama ile vatandaşlara bir davette bulundu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar vatandaşların piknik yapılması için yaptıkları çalışmayı paylaştı Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar vatandaşların piknik yapılması için yaptıkları çalışmayı paylaştı Tatil zamanını şehirde değerlendirmek isteyenler havalarında iyi olmasını fırsat bilerek mesire alanlarına yöneldi. Bu kapsamda Yenimahalle Belediyesi bir bakım işlemi gerçekleştirdi.
Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı 31 Mart seçimlerinde Yenimahalle halkının bir kez daha kendisine başkan olarak seçtiği Fethi Yaşar yeni dönemine vakit kaybetmeden başladı. İlçede yaşanan gelişme vatandaşlar ile paylaşıldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Ramazan Ayının son günleri gelmesine rağmen toplu iftar organizasyonları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Vatandaşların bir arada olduğu iftarlara üst düzey isimlerde katılıyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı Ankara ilçe belediye başkanları birer birer görevlerini devralmaya devam ediyor. Bu kapsamda 4. defa başkanlığa seçilen Fethi Yaşar için bir tören düzenlendi.
Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı! Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı! 31 Mart seçimlerinde bir kez daha belediye başkanlığı için seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fathi Yaşar, teşekkür mesajlarını iletti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları oy kullanmaya davet etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşları oy kullanmaya davet etti Ankara'da il ve ilçe belediye başkanı adayları ve şu anda görevine devam eden isimler oylarını kullanıyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da devam eden seçimler ile ilgili bir mesaj paylaştı.
Yenimahalle Belediyesi Nejat Uygur Tiyatro Salonu ilk gösterisine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Nejat Uygur Tiyatro Salonu ilk gösterisine ev sahipliği yaptı İlçeye kazandırılan projeler arasında barındırdığı özellikler ve bütçesi ile ön plana çıkan Cumhuriyet Akademisi'nde özel bir an yaşandı. Akademi binası içerisinde yer alan salon Dünya Tiyatrolar Günü'nde açıldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Büyük Yenimahalle Buluşması için tarih verdi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Büyük Yenimahalle Buluşması için tarih verdi Seçime son günler kala Yenimahalle için önemli bir duyuru yapıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Fethi Yaşar tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.
Yenimahalle Belediyesi duyurdu! 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursları devam ediyor Yenimahalle Belediyesi duyurdu! 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursları devam ediyor Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından bugün sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda 4 ila 14 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz yüzme kurslarının devam ettiği belirtildi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ni ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ni ziyaret etti Başkan Fethi Yaşar Ankara'nın sembol ve köklü futbol takımları Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüp başkanları ile bir araya geldi. Başkan Yaşar iki takıma da başarılar diledi.
Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyununu duyurdu! Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz Hey Gidi Günler adlı tiyatro oyununu duyurdu! Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamalarda 27 Mart tarihinde gerçekleştirilecek tiyatro oyunu duyuruldu.