Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu Yenimahalle Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şenliği programını duyurdu Çocukların bayramı 23 Nisan'ın ardından gözler gençlerin bayramı 19 Mayıs'a çevrilmişti. Büyük bir coşku ve sevinçle kutlanması beklenen bayrama dair hazırlanan etkinliklere dair vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor.
Yenimahalle Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Yenimahalle Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri mayıs ayı ile beraber vergi mükellefleri için yeniden gündeme geldi. Mayıs ayında ödenmesi gereken vergilere ilişkin belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Yenimahalle Belediyesi de bir hatırlatmada bulundu.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, ilçede ikamet eden dar gelirliler için çeşitli yardım programlarına imza atmaya devam ediyor. Her yıl ücretsiz sünnet şenlikleri düzenleyen Yenimahalle Belediyesi, bul yıl başvuruları alacağı tarihi duyurdu.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu! Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu! Memur olmak isteyenlerin girmek için beklediği KPSS sınavı kapsamına az bir zaman kala Yenimahalle'de adaylara önemli bir fırsat tanındı. Adayların son bir defa konularını tekrar etme fırsatı yakalayacağı bir kamp hazırlandığı açıklandı.
Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri Ankara'nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden Yenimahalle, pek çok vatandaşın gün içinde uğradığı yer oluyor. Çok fazla insanın gelip gittiği belediyenin adresi ve bilgi almak için aranabilecek telefon adresleri ayrı bir öneme sahip oluyor.
Yenimahalle Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek Yenimahalle Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek Maddi durumu el vermeyen vatandaşlara yönelik sosyal anlamda yapılan yardımlar yapılmaya devam ediliyor. Hayata geçirilen sosyal programlar ile toplumun her kesiminden vatandaşın eşit hizmet alması hedefleniyor.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu Ülke genelinde milyonlarca öğrenci okul hayatına ek olarak kendi imkanları ile eğitimini dışardan destekliyor. Maddi olarak durumu bu güce el vermeyen öğrenciler için Yenimahalle ilçesinde önemli bir hizmet hayata geçiriliyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi Yenimahalle ilçesinde belediye ile vatandaşlar arasında istişareler sürüyor. Yapılan görüşmelere ek olarak toplumdaki bir konu ya da grubu ele alan oluşumlarla da görüşmeler yapılıyor.
Yenimahalle Belediyesi asılsız yardım taleplerine karşı vatandaşları uyardı Yenimahalle Belediyesi asılsız yardım taleplerine karşı vatandaşları uyardı Belediye tarafından yapılan paylaşımda geçmiş dönemlerde yaşanan konu hakkında bir kez daha vatandaşları ikaz etti. Yapılan paylaşımda dolandırıcıların belediyenin adını kullandığı vurgusu yapıldı.
Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor İlçede geçtiğimiz haftalarda temeli atılan alanda çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Yaşlı bireyler için yapılan alanın en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Eğitim kalitesini arttırmak için çalışıyoruz Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: Eğitim kalitesini arttırmak için çalışıyoruz Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle halkının davet edildiği Bilim ve Kültür Şenliği başladı. 2 gün sürecek şenliğin açılışında yer alan Başkan Yaşar eğitime verdikleri önemden bahsetti.
Yenimahalle Belediyesi vatandaşları düzenlenecek Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti Yenimahalle Belediyesi vatandaşları düzenlenecek Bilim ve Kültür Şenliğine davet etti Yenimahalle ilçesinde genç yaştaki öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onlara güzel bir deneyim yaşatmak adına bir şenlik düzenlenecek. Çok sayıda kurumun öğrencileri ile katılacağı şenlik hakkında belediye tarafından bir paylaşım hazırlandı.