Yenimahalle

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kız yurdu inşaatı hakkında konuştu Yenimahalle ilçesindeki kız yurdu inşaatı devam ediyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanan kız yurdu için geri sayım sürüyor. İlçenin Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da süreç ile yakından ilgileniyor.
Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor Yenimahalle Belediyesi’nden Sünnet Şöleni! Bu yıl 16'ncısı düzenleniyor Yenimahalle Belediyesi, her yıl yapılan Sünnet Şöleni'ni bu yıl da yapacak. Belediye, bu yıl ağustos ayında 16'ncı Sünnet Şöleni'ni düzenliyor.
Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gençlerin okul tatilinden arta kalan zamanlarında vakitlerini güzel bir şekilde geçirmesi için çalışmalar sürüyor.
Yenimahalle Belediyesi girişimci kadınlara online satış fırsatı sunuyor Yenimahalle Belediyesi girişimci kadınlara online satış fırsatı sunuyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kadınların ekonomik kazanç sağlamalarına ve üretime daha fazla katkı sağlamalarına teşvik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda belediyeden bir tanıtım toplantısı paylaşımı geldi.
Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da vatandaşları bilgilendirmek üzere açıklamalar yapıyor. Son olarak çöplerin bırakılması gereken saatleri duyuran Yenimahalle Belediyesi ilçe halkının konuya duyarlı olmasını istedi.
Yenimahalle Belediyesi sivrisinekler ile mücadele rehberi yayınladı Yenimahalle Belediyesi sivrisinekler ile mücadele rehberi yayınladı Havaların sıcaklaşması ile beraber insanların yaz aylarındaki korkulu rüyası sivrisinekler daha fazla ortalıkta görülmeye başladı. Bu konu ile ilgili olarak Yenimahalle Belediyesi vatandaşlara bir tavsiye niteliğinde paylaşımda bulundu.
Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet için anma töreni düzenledi Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet için anma töreni düzenledi Türk Edebiyatının bir döneme damga vurmuş isimlerinden Nazım Hikmet için vefatının 61. yıl dönümünde yurt genelinde etkinlikler gerçekleştirildi. Yenimahalle'deki etkinliklerin adresi adının verildiği kültür merkezi oldu.
Yenimahalle Belediyesi Çerkeslerin Yıl sonu gösterisine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Çerkeslerin Yıl sonu gösterisine ev sahipliği yaptı Türkiye'nin her şehrinde olduğu gibi Ankara'da da farklı etnik kökene sahip vatandaşlar bulunuyor. Bu vatandaşlar bir arada kalarak gelenek ve göreneklerini yaşatmaya devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesi Şehir Eşleştirme Eylemi projesi için İtalya’da Yenimahalle Belediyesi Şehir Eşleştirme Eylemi projesi için İtalya’da Yenimahalle Belediyesi global işbirliklerine imza atmaya devam ediyor. i Şehir Eşleştirme Eylemi projesi için İtalya’da olacak olan Yenimahalle Belediyesi ilçe halkını mutlu edecek gelişmeler için açıklamada bulundu.
Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi ilk mezunlarını verdi Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi ilk mezunlarını verdi Cumhuriyetin 100. yılına güzel bir iz bırakmak amacıyla Yenimahalle'de açılan Cumhuriyet Akademisi gençleri ağırlamaya devam ediyor. Buraya gelip eğitim alan gençler bilgilerini artırarak hayatlarını sürdürüyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar YENİMEK Kültür Festivalinin açılışını gerçekleştirdi Yenimahalle ilçesinde vatandaşların kendi aldıkları eğitimler sonucu yaptıkları eserlerin yer aldığı festival kapılarını açtı. Açılışta konuşan Başkan Yaşar binlerce insanın belediye tarafından açılan kurslardan eğitim aldığına dikkat çekti.
YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor YENİMEK Kültür ve Sanat Festivali kapılarını açıyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yapılan kültür ve sanat faaliyetlerine bir yenisinin daha ekleneceği öğrenildi. Konu ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yarın başlayacak olan festivale dair bilgiler verdi.