Yenimahalle

Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı! Türkiye Avusturya maçı için Yenimahalle Belediyesi'nden çağrı! Türkiye'nin gergin ve stresli gündeminden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar EURO 2024 maçlarını beraber izlemeye devam ediyor. A Milli Futbol Takımı'da turnuvada bir adım daha ilerlemek ve ülkeye bir başarı armağan etmek istiyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kaymakam Kurtbeyoğlu ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kaymakam Kurtbeyoğlu ile bir araya geldi Yenimahalle ilçesinin yönetim koltuğunda oturan Başkan Yaşar, ilçede önemli kişiler ile istişarelerine bir yenisinin daha ekledi. Yenimahalle Kaymakamlığına ziyarette bulunan Başkan Fethi Yaşar ilçe için çalışma vurgusu yaptı.
Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu Vatandaşları sağlıklı gıdalar ile buluşturmak ve kendi imkanları ile satış yapmak isteyenlere yardımcı olmak adına hayata geçirilen pazar bu yazda Yenimahalle halkı ile buluşacak.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Türkiye Çekya maçını vatandaşlar ile beraber izledi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Türkiye Çekya maçını vatandaşlar ile beraber izledi Türkiye'nin Çekya karşısında aldığı galibiyet ile turnuvada yoluna devam edecek olması yurt genelinde coşku ile kutlandı. Ankara'da da binlerce vatandaş kendileri için kurulan dev ekranlarda maçları takip etti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sokak lezzetleri festivaline davet Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sokak lezzetleri festivaline davet Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan sokak lezzetleri festivali için beklenen gün geldi. Vatandaşların bir çok etkinliğe katılma fırsatı yakalayacağı program ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.
Yenimahalle Belediyesi Çekya maçı için 2 yerde dev ekran kuracak Yenimahalle Belediyesi Çekya maçı için 2 yerde dev ekran kuracak Ankara EURO 2024 heyecanının coşku ile yaşandığı yerler arasına girmişti. Başkentin bir çok yerinde kurulan dev ekranlar ile her yaştan futbol sever bir araya gelerek milli takımı desteklemeye devam ediyor.
Yenimahalle Belediyesi sokak lezzetleri festivali düzenleyeceklerini duyurdu Yenimahalle Belediyesi sokak lezzetleri festivali düzenleyeceklerini duyurdu Ankara'da yaz ayları her sene olduğu gibi bu senede yoğun bir festival ve etkinlik dönemi yaşanıyor. Vatandaşların sosyalleşmesi ve vakitlerini eğlenceli şekilde değerlendirmesi adına yapılan festivallere her geçen gün yenileri ekleniyor.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların milli maç heyecanına ortak oldu Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sosyal aktivite anlamında önemli bir gün geride bırakıldı. Ülkenin kenetlenip tek yürek olmasını sağlayan EURO 2024 Avrupa Şampiyonasındaki milliler 2. maçına Portekiz karşısında çıktı.
Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak Türkiye'nin farklı branşlardaki milli takımları turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor. Bu heyecana kayıtsız kalamayan Ankara'nın belediyeleri de vatandaşlarını bir arada maç izleme etkinliklerine davet ediyor.
Yenimahalle Belediyesi sivrisineklere karşı larva çalışmaları yapıyor Yenimahalle Belediyesi sivrisineklere karşı larva çalışmaları yapıyor Ankara halkının sıcaklar ile beraber en çok şikayetçi olduğu konuların başında sivrisinekler ile mücadele geliyor. Bu konu ile ilgili Yenimahalle Belediyesi tarafından peş peşe paylaşımlar geliyor.
Yenimahalle Belediyesi ilçedeki park ve ağaçlandırma alanlarını yaza hazırladı Yenimahalle Belediyesi ilçedeki park ve ağaçlandırma alanlarını yaza hazırladı Ankara'nın kalabalık ilçesi Yenimahalle'de yaza özel çalışmalar sürüyor. Aşırı sıcaklardan dolayı vatandaşların kaçış noktası olan yeşil alanlarda yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar gelinen son noktayı rakamlar ile gözler önüne serdi.
Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor Belediyelerin devam ettirdiği ya da hayata geçirdiği sosyal yardım hizmetleri binlerce insan için büyük anlam ifade ediyor. Bu anlamda manidar bir adı olan Derman Market her gün onlarca insanın ihtiyacını gideriyor.