Yenimahalle

Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın Belediye ücretsiz dağıtıyor! Hemen başvurunuzu yapın indirimli alışverişin tadını çıkarın Türkiye'de pek çok yardım programı kapsamında ihtiyaç sahibi bireylere nakdi destekler sağlanıyor. İhtiyaç sahibi olarak belirlenen kişilere yönelik destekler devam ederken Ankara'nın bir belediyesinden Halk Kart açıklaması geldi.
Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri! Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi'nden Açık Hava Sinema Günleri! Ankara'da ilçe belediyeleri sosyal etkinlikler vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi, ilçede Açık Hava konsepti ile sinema günlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken yeni bir açıklama geldi.
Ankara Yenimahalle'de yasaklı madde sattığı iddia edilen çete silahlı dükkan saldırısı gerçekleştirdi Ankara Yenimahalle'de yasaklı madde sattığı iddia edilen çete silahlı dükkan saldırısı gerçekleştirdi Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Başkent Ankara’da bir kişi, uyuşturucu ticareti yaptığını iddia ettiği kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyarette bulundu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dolmuş duraklarını ziyarette bulundu Ankara'da Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede Yenibatı ve Şentepe mahallelerinde bulunan dolmuş duraklarını ziyaret etti. Başkan Yaşar, duraklarda dolmuş şoförlerinin sıkıntılarını dinledi.
Yenimahalle Belediyesi, açık havada sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, açık havada sinema keyfini yaşatmaya devam ediyor Ankara'nın Yenimahalle Belediyesi, her yıl düzenlediği geleneksel "Açık Hava Sinema Günleri" ile yaz akşamlarına renk katmaya devam ediyor.
Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Karacakaya Mahallesi'ndeki Mebuskent Sitesinde artan nüfus yoğunluğu sebebiyle EGO yetkililerinden ek sefer talep edildi.
Ankara Yenimahalle Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri ses yükseltti! 15 yıllık konut sorununun çözümü isteniyor Ankara Yenimahalle Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri ses yükseltti! 15 yıllık konut sorununun çözümü isteniyor Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorununun çözülmesi için bir araya geldi. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan evlerinin yerine yeni evlerin yapılması için ses yükselirken diğer talepler de sıralandı.
Acı hikaye, acı son! Evlatlık verilen adam kaza sonucu hayatını kaybetti! Acı hikaye, acı son! Evlatlık verilen adam kaza sonucu hayatını kaybetti! Yaşanan acı kaza an ve an kamera kayıtlarına yansırken hayatını kaybeden M.S.'nın hikayesi herkesi ağlattı.
Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Ankara Yenimahalle'de 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı Ülkemizde çeşitli nedenlerle birbirinden farklı olarak trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde 10 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldiği öğrenildi.
Sıcaktan bunalan Ankaralılar o adrese akın etti! Sıcaktan bunalan Ankaralılar o adrese akın etti! Hem hava sıcaklıklarından kaçarak serinlemek hem de ailesiyle doğada vakit geçirmek isteyen Ankaralı vatandaşlar resmen Yakacık mesire alanına kaçmakta buldu çareyi.
Yenimahalle'de taşınmaz satılıyor! İhale yapılacak Yenimahalle'de taşınmaz satılıyor! İhale yapılacak Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait olan taşınmazın satışı için ihale düzenlenecek. İhale, Yenimahalle ilçesi İvedikköy Mahallesi'ndeki 2 bin 606 metrekarelik arsanın kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilecek.
Ankara'da yanan araç alevlere teslim oldu! Ankara'da yanan araç alevlere teslim oldu! Gelen bilgiler doğrultusunda park halindeki bir otomobil, bilinmeyen bir nedenden ötürü yanmaya başladı.