Yenimahalle

Ankara'daki eli bıçaklı trafik magandasının ehliyetine el konuldu! Ankara'daki eli bıçaklı trafik magandasının ehliyetine el konuldu! Ülkemizde trafikte hoş olmayan pek çok olay meydana geliyor. Son olarak Ankara'da bazı sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıyan bir olay infial yaratırken eli bıçaklı trafik magandası için emniyet güçlerinin harekete geçtiği bildirildi.
Ankara'da kafası parçalanmış erkek cesedi bulundu! Ankara'da kafası parçalanmış erkek cesedi bulundu! Ankara'da sabah saatlerinde kafası parçalanmış bir erkek cesedi bulundu.
Ankara'da beklenen sağanak yağış etkisini gösterdi! Batıkent'te dolu yağışı başladı Ankara'da beklenen sağanak yağış etkisini gösterdi! Batıkent'te dolu yağışı başladı MGM tarafından verilen sağanak sağış uyarılarının ardından Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de beklenen yağış başladı. Batıkent semtinde etkili olan sağanak yağış ve dolu yağışı devam ediyor.
Ankara'da hastane önünde drift yapan sürücüye 36,722 tl ceza kesildi! Ankara'da hastane önünde drift yapan sürücüye 36,722 tl ceza kesildi! Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Etlik Şehir Hastanesi önünde drift yapan bir sürücü, yüklü miktarda cezaya çarptırıldı.
Ankara'nın hangi bölgesinde yangın çıktı, kaç kişi etkilendi? Ankara'nın hangi bölgesinde yangın çıktı, kaç kişi etkilendi? Bugün (19 Eylül Salı) günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yangın meydana geldi. Çıkan yangın kentin büyük kısmından göründü.
SON DAKİKA! Ankara GERSAN Sanayi Sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı SON DAKİKA! Ankara GERSAN Sanayi Sitesinde çıkan yangın kontrol altına alındı Ankara'da bulunan Gersan Sanayi Sitesi'nde çıkan yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Büyük bir felaketin eşiğinden dönülen yangında soğutma çalışmalarına başlandığı öğrenildi.
Geleneksel Ankara Ezgileri, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde yankılandı! Geleneksel Ankara Ezgileri, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde yankılandı! Ankara'nın geleneksel müzik ve kültür hazineleri, "Geleneksel Ankara Ezgileri: Seymen Tezenelerinden Bacıeren Oyunları" adlı albümün tanıtım konseriyle Yenimahalle'de büyük bir coşkuyla yankılandı.
Tuğçe Kandemir Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi? Tuğçe Kandemir Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi? Ankara Büyükşehir Belediyesi konser takvimini hız kesmeden sürdürüyor. Ankara'da konserlere hız kesmeden devam eden belediye Tuğçe Kandemir'in Ankaralılarla bir araya geleceğini müjdeledi. Bununla beraber konsere ilişkin detaylar merak konusu oldu.
Ankara'da trafik kavgası! Kadın sürücü, erkek sürücüyü metrelerce sürükledi Ankara'da trafik kavgası! Kadın sürücü, erkek sürücüyü metrelerce sürükledi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda, trafikteki yaşanan tartışma korkunç bir şiddet sahnesine dönüştü.
Ankara'nın ucuzluk adresi belli oldu! O semtteki sosyete pazarında resmen alışveriş şöleni yaşanıyor Ankara'nın ucuzluk adresi belli oldu! O semtteki sosyete pazarında resmen alışveriş şöleni yaşanıyor Uygun fiyata ve pek çok çeşitte ürünü aynı anda yakalamak isteyen Ankaralılar, gidecekleri adresleri araştırmaya devam ediyor. Ankara'nın ünlü sosyete pazarların alışveriş cümbüşü yaşanırken bir ilçedeki sosyete pazarı da ucuzluğun adresi olarak anılıyor.
Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı Ankara'da heyecanla bekleniyor! Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı Ankara'da heyecanla bekleniyor! Ankara'da bisiklet tutkunları için heyecanlı bir gün yaşanacak. Granfondo Amatör Yol Bisikleti Yarışı, Ankara'da gerçekleşecek ve sporun ve bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını amaçlayacak.
Yenimahalle Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi Yenimahalle Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi Yenimahalle Belediyesi halka sunduğu hizmete bir yenisini daha ekledi. Belediye tarafından ilçeye kazandırılan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi hizmete açıldı.