Yenimahalle

Ankara Yenimahalle'de eşine asitli saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı! Ankara Yenimahalle'de eşine asitli saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı! Ankara'da boşanma aşamasında olan eşinin yüzüne asitle saldıran şahıs, bugün nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
ASKİ Genel Müdürlüğü Elektrokent bölgesindeki altyapı sorununa neşter vurdu! ASKİ Genel Müdürlüğü Elektrokent bölgesindeki altyapı sorununa neşter vurdu! ASKİ Genel Müdürlüğü, Ankara’nın yıllardır ihmal edilen sorunlarını program dahilinde tek tek gündemine alarak çözmeye devam ediyor. ASKİ, bu kez Elektrokent bölgesindeki altyapı sorunlarına neşter vurmak üzere harekete geçti.
Ankara'da yok artık dedirten kavga! 5 kişi yaralandı Ankara'da yok artık dedirten kavga! 5 kişi yaralandı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bir grup arasında çıkan kavga yok artık dedirtti. Selam verme kavgası 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.
CHP Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar kimdir? CHP Ankara Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar kimdir? Yerel seçimlere ilişkin Partilerin belediye başkan adayları merak edilirken CHP tarafında hareketli günler yaşanıyor. Ankara'da 3 ilçe belediyesi için adaylarını açıklayan CHP, Yenimahalle'de Fethi Yaşar'ı aday gösterdi. Yenimahalle Belediye Başkan adayı Fethi Yaşar'ın kimliği ve kariyeri de merak konusu oldu.
Ankara Yenimahalle’de bir evden 3 ton çöp çıktı! Ankara Yenimahalle’de bir evden 3 ton çöp çıktı! Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir evden gelen kötü kokular nedeniyle vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. Belediye ekipleri olay yerine intikal ederken temizlik çalışması başlatılan evden 3 ton çöp çıktığı bildirildi.
Ankara'da şiddetli fırtına sonucu stajyerlerin öldüğü olaya ilişkin 4 sanık hakkında dava kararı Ankara'da şiddetli fırtına sonucu stajyerlerin öldüğü olaya ilişkin 4 sanık hakkında dava kararı Ankara'da şiddetli fırtına nedeniyle inşaatta perde kalıpların üzerlerine düşmesi sonucu 2 stajyerin hayatını kaybettiği 1'inin ise yaralandığı olaya ilişkin 4 sanık hakkında dava açıldığı öğrenildi. Olaya ilişkin detaylar da belli oldu.
Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğa uğurlandı Ankara'da motosikletin çarptığı 8 yaşındaki kız çocuğu son yolculuğa uğurlandı Başkent Ankara'da meydana gelen bir trafik kazasında 8 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kız çocuğu bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.
Ankara'da trafik uygulamalarında bazı araçlar trafikten men edildi! Ankara'da trafik uygulamalarında bazı araçlar trafikten men edildi! Başkent Ankara'da trafik denetimleri devam ediyor. Bu çerçevede 2 Aralık tarihinde Ankara’da 3 saatlik trafik uygulamasında 4 aracın trafikten men edildiği bildirildi.
Ankara'da çöp kamyonu gecekondunun çatısına uçtu! 2 yaralı Ankara'da çöp kamyonu gecekondunun çatısına uçtu! 2 yaralı Bugün Ankara Yenimahalle'de çöp toplamak için mahalleye giren kamyon, ıslak zemin nedeni ile kayarak bir evin çatısına uçtu.
Yenimahalle Belediyesi Halk Kart ile vatandaşa destek oluyor! Yenimahalle Belediyesi Halk Kart ile vatandaşa destek oluyor! Ülkemizde pek çok yardım programı bulunuyor. İhtiyaç sahibi bireylere nakdi destekler sağlanırken belediyeler de söz konusu yardımlarını vatandaşlara duyurmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi de Halk Kart ile vatandaşa destek olmayı sürdürüyor.
Yenimahalle Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma Yenimahalle Belediyesi'nden ÇTV, emlak, ilan reklam vergileri için hatırlatma Belediyeye yapılan vergi ödemelerinin belirli tarihlerde yapılması şartı bulunuyor. Belediyeler de sıklıkla uyarı yayımlarken Yenimahalle Belediyesi'nden açıklama geldi.
Ankara Yenimahalle'de alkollü sürücü kalabalığa daldı! 1 ölü, 22 yaralı var Ankara Yenimahalle'de alkollü sürücü kalabalığa daldı! 1 ölü, 22 yaralı var Ankara’da üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 22 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza geçiren oğlunu görmek için olay yerine gelen bir kadın ise alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.