Yenimahalle

Yenimahalle Belediyesi okuma yazma kursuna katılan vatandaşlar için mezuniyet töreni düzenledi Yenimahalle Belediyesi okuma yazma kursuna katılan vatandaşlar için mezuniyet töreni düzenledi Yenimahalle Belediyesi tarafından okuma-yazma bilmeyen vatandaşlara yönelik düzenlediği kursta mezunları için tören düzenledi.
Boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne asit atmıştı! İstenilen ceza belli oldu Boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne asit atmıştı! İstenilen ceza belli oldu Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşanan olayda boşanma sürecinde olduğu eşinin yüzüne kezzap atan C.Ö için istenilen ceza belli oldu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Nazım Hikmet adına düzenlenen gösteriye katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Nazım Hikmet adına düzenlenen gösteriye katıldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Nazım Hikmet'in doğum gününde kendisinin adının verildiği kültür merkezinde düzenlenen müzikal gösterisini seyretti.
Yenimahalle Belediyesi Okuma Yazma Kursu mezunlarını veriyor! Diploma töreni tarihi belli oldu Yenimahalle Belediyesi Okuma Yazma Kursu mezunlarını veriyor! Diploma töreni tarihi belli oldu Yenimahalle Belediyesinin okuma yazma kurslarına yoğun ilgi devam ediyor. İlçedeki vatandaşların okuma - yazma öğrenmesi için çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, yeni mezunlarını vermeye hazırlandıklarını duyurdu.
Yenimahalle'de kursiyerler film zevkini doyasıya çıkarıyor Yenimahalle'de kursiyerler film zevkini doyasıya çıkarıyor Ankara'da Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinlerine unutulmaz bir film seyri yaşattı. YENİMEK kursiyerleri film gecesiyle seyir zevkinin tadını doyasıya çıkardı.
Yenimahalle'de yarının büyükleri yetişiyor, öğrenme aşkı gelecek nesilleri sarıyor Yenimahalle'de yarının büyükleri yetişiyor, öğrenme aşkı gelecek nesilleri sarıyor Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Evrensel Değerler Çocuk Müzesi, yarının aydın büyüklerini yetiştirirken öğrenme aşkını da gelecek nesillere aktarıyor. Yenimahalleli çocuklar, belediye tarafından açılan müze ile dünya standartlarında eğitim alıyor.
Yenimahalle Belediyesi planlanan projelerini duyurdu! Alzheimer ve Yaşlı Bakım Merkezi'nin ilçeye kazandırılması hedefleniyor Yenimahalle Belediyesi planlanan projelerini duyurdu! Alzheimer ve Yaşlı Bakım Merkezi'nin ilçeye kazandırılması hedefleniyor Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçedeki projelerine hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki yatırımlar hakkında vatandaşların bilgi sahibi olması için resmi internet sitesi üzerinden bilgiler verilmeye devam ederken Haberankara.com okurları için ilçede yapılması planlanan projelerden Alzheimer ve Yaşlı Bakım Merkezi hakkındaki detayları derledik.
Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Bir Halk Düşmanı isimli tiyatro oyunu sergilenecek! Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında Bir Halk Düşmanı isimli tiyatro oyunu sergilenecek! Bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan açıklamalarda 14 ocak pazar günü Yenimahalle Tiyatro Festivali kapsamında tiyatro oyununun sergileneceği ifade edildi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı! Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı! 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında belediye başkanlarından mesajlar gelmeye devam ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan önemli bir mesaj geldi.
Ankara'da şiddetli yağış yolların çökmesine çöp kamyonun askıda kalmasına neden oldu Ankara'da şiddetli yağış yolların çökmesine çöp kamyonun askıda kalmasına neden oldu Ankara'da devam eden yağış Yenimahalle ilçesinde çöp kamyonun geçtiği sırada yolun çökmesine, kamyonun askıda kalmasına neden oldu.
Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor! Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor! Ankara'nın ilçe belediyelerinin sunduğu iş imkanları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete alınan Kariyer Merkezi de iş arayan vatandaşlar için köprü görevi görmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kariyer Merkezi ile nasıl iletişime geçileceğini merak edenler için detayları derledik.
Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı'nda yeni yetenekler aradığını duyurdu! Yenimahalle Belediyesi Sadri Alışık Konservatuarı'nda yeni yetenekler aradığını duyurdu! Kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşın dikkatini çeken Yenimahalle Belediyesi, ücretsiz eğitim programlarını da sürdürüyor. Bu çerçevede Sadri Alışık Konservatuarı'nda yeni yeteneklerin arandığını duyuran Yenimahalle Belediyesi, detayları da sosyal medya hesapları üzerinden yayımladı.