YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursları başladı. 5 bin öğrenci, yaz kurslarına kayıt yaptırdı ve birbirinden farklı branşlardan eğitim alarak kendini geliştirme fırsatı yakaladı.

YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı

Yenimahalle Belediyesi, yaz kış demeden çalışmalarını sürdürüyor. Eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanda yaptığı çalışmalar ile ön plana çıkan belediye, vatandaşlardan tam not alıyor.

Yenimahalle Belediyesi YENİMEK yaz kursları başladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği kurslar sayesinde çocuklar yaz tatilini verimli bir şekilde geçiriyor. 7-16 yaş arası çocukların yaz dönemini eğlenerek öğrenmesi amacıyla kurulan YENİMEK yaz kurslarına 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı.

YENİMEK Yaz Kursları, ilçenin dört bir yanına konumlandırılan 22 kurs merkezinde çocukların kişisel gelişimine ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

YENİMEK yaz kursları başladı! 5 bin öğrenci kayıt yaptırdı

YENİMEK YAZ KURSLARINDA HANGİ BRANŞLAR VAR?

YENİMEK Yaz Kurslarında Seramik Biçimlendirme, İlk Yardım, Takı Tasarımı, Geri Dönüşüm Atölyesi, Kurabiye ve Pasta Yapımı, Etkili ve Hızlı Okuma, Gitar, Bağlama, Keman, Piyano, Bateri, Satranç, Çocuk Korosu, Ahşap Boyama, Resim Atölyesi, Üç boyutlu Şekillendirme, Taş Boyama, Çini gibi çeşitli branşlarda alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim veriliyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “YENİMEK Kurs Merkezleri aracılığı ile gencinden yaşlısına tüm ilçe sakinleri kendini geliştirmek ve yeteneğini keşfetmek için fırsat buluyor. Geleceğin söz sahibi insanlarının Yenimahalle’den çıkmasını amaçlıyoruz. Bu nedenle çocuklarımız için hazırlanan yaz kursu eğitim programına büyük önem veriyoruz. Yaz dönemi için özel olarak hazırlanan kurslarımıza tüm çocuklarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmalar ise vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. YENİMEK kurslarına kayıt olmak isterseniz, Yenimahalle Belediyesi'nin resmi internet sayfasını ziyaret ederek ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER