Yenimahalle Sabancı Yüzme Havuzu'nda temizlik konusunda sorun olduğu iddia edildi

Ankara halkının sesi olmaya devam eden haberankara.com olarak takipçilerimizden gelen sorunları aktarmaya devam ediyoruz. Yenimahalle Sabancı havuzu kirlilik sorunu ile gündeme geldi.

Sabancı Yüzme Havuzu'nda temizlik sorunu olduğu iddia edildi

Ankara'da en çok üyesi olan yüzme havuzlarının başında yer alan Yenimahalle Sabancı Yüzme Havuzu temizlik konusunda sorun olduğu iddiası ile gündeme geldi. Ankara halkının sesi olmaya, talep, görüş ve şikayetleri gündeme getirmeye devam eden haberankara.com instagram sayfamıza gelen takipçi yorumumuzda son dönemde erkek soyunma odasında hijyen sorunları yaşandığı iddia edildi.

YENİMAHALLE SABANCI YÜZME HAVUZU ERKEK SOYUNMA ODASINDA TEMİZLİK SORUNU MU VAR?

İnstagram sayfamız üzerinden gelen şikayetleri ve sorunları yetkili mercilere aktarmaya devam ederken bir takipçimiz tarafından yapılan paylaşımda ''Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Sabancı Yüzme Havuzunda 2 haftadır erkek soyunma odasında kesinlikle temizlik yapılmıyor.

Yenimahalle Sabancı Yüzme Havuzu'nda temizlik konusunda sorun olduğu iddia edildi

Kendi imkanlarımızla o alanı temizlemeye çalışıyoruz. Duş alma kabinlerinin kapıları kırık, duş başlıkları bozuk, musluklar arızalı, çoğunlukla sauna kapanmış oluyor, temizlik çok kötü...'' ifadelerine yer verildi.

Yenimahalle Sabancı Yüzme Havuzu'nda temizlik konusunda sorun olduğu iddia edildi - Resim : 2

Paylaşılan resimlerde yüzme havuzunun erkekler bölümünde giyilen galoşların atıldığı çöplerin dolu ve yerlerin kirli olduğu göze çarptı. Vatandaşların kendileri tarafından temizlik yapılmaya çalışıldığı ifade edilerek yetkililerin gerekli temizlik çalışmalarını arttırmaları talep edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER