Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin yatırımları vatandaşların yakın takibinde yer alırken Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ilçeye kazandırılmaya devam ediyor. Bu çerçevede bir süredir yapımı devam eden Cumhuriyet Akademisinin de yapımının tamamlanarak hizmete açılacağı bildirildi.

Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak!

Ankara'ya yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden belediyeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri tarafından yapılan çalışmalar da yakından takip edilirken Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Cumhuriyet Akademisi'nin de açılışı için tarih verildi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Cumhuriyet Akademisi'nin yapılacak bir konser programı ile açılacağı bildirilirken bu konsere de Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş'ın da katılım sağlayacağı öğrenildi.

CUMHURİYET AKADEMİSİ 9 MART TARİHİNDE AÇILIYOR

Cumhuriyetin yüzüncü yılı olan 2023 yılında başta gençler olmak üzere tüm Ankaralıların hizmetine açılacağı daha önce de duyurulan Cumhuriyet Akademisi için Yenimahalle Belediyesinden önemli bir duyuru geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ‘’Cumhuriyetin yüzüncü yılı olan 2023 yılında başta gençler olmak üzere tüm Ankaralıların hizmetine açılacak. Cumhuriyet Akademisi’ni Yenimahalle’ye kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak!

Cumhuriyet Akademisi'nin açılışına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katılım sağlayacağını duyuran Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, açılış programında Hey! Douglas ve Evrencan Gündüz’ün konserine de yer verileceğini açıkladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, açılış törenine tüm vatandaşları davet ederken düzenlenecek programa ilişkin detaylar da belli oldu.

Yenimahalle Cumhuriyet Akademisi'nin açılışı Hey Douglas ve Evrencan Gündüz konseri ile yapılacak! - Resim : 2

9 Mart Cumartesi günü saat 14.30'da yapılacak olan açılış programının adresi ise Turgut Özal Mahallesi 2168 Sokak NO:11 olacak. Açılış töreninde ABB Başkanı Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ın yer alacak ve program Hey! Douglas ile Evrencan Gündüz’ünkonseri ile devam edecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER