Yenimahalle Belediyesi'nin Sanat ve Eğlence Atölyeleri programı yarın başlıyor

Yenimahalle Belediyesi tarafından çocuklara yönelik sanat ve eğlence atölyeleri programı 22 Ocak Pazartesi başlıyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin Sanat ve Eğlence Atölyeleri programı yarın başlıyor

İlçede yapılan zorunlu hizmet çalışmalarına ek olarak sosyal anlamda yaptığı çalışmalar ile de ön plana çıkan Yenimahalle Belediyesi çocuklara yönelik sevindirici bir haber daha verdi.

Yenimahalle'de yaşayan çocukların tatil dönemini en iyi şekilde değerlendirmesine yönelik çalışmalar yapan Yenimahalle Belediyesi sosyal medya hesapları aracılığı ile çocuklara müjdeyi verdi.

6-16 yaş arası çocuklar için kayıtları 16 Ocak tarihinde alınmaya başlanan YENİMEK “Sanat ve Eğlence Atölyeleri” kurslarının yarın başlayacağı ifade edildi. Alacağı eğitimin ileriye yönelik hedeflerini şekillendireceği dönemler olan 6-16 yaş grubundaki çocukların hem sanatla ilgilenmesi hem de eğlence dolu anlar geçirip mutlu olması için hazırlanan bu takvimde 6 farklı atölye bulunuyor.

Yenimahalle Belediyesi'nin Sanat ve Eğlence Atölyeleri programı yarın başlıyor

ATÖLYELERE İLGİ BÜYÜK

Hazırlanan takvimde yer alan atölyeler ise şu şekilde oldu;

Geri Dönüşüm Atölyesi

Taş Boyama Atölyesi

Kitap Okuma Atölyesi

Oyun-Resim Atölyesi

Ebru-Takı-Seramik Atölyesi

Fotoğraf Atölyeleri

YARIN BAŞLIYOR

Söz konusu atölyelerin aynı zamanda meslek edindirme ve hobi kursları kapsamında gerçekleştirildiği öğrenilirken, eğitimin en önemli olduğu bu yaş grubuna yönelik böyle atölye çalışmalarının başlatılmadı takdir toplarken velilerinde bu kurslara çocuklarını kaydettirmek için hareket ettiği öğrenildi.

Yeni yeteneklerin keşfedilmesinin beklenildiği ve gençlere belki de yıllarca devam ettireceği hobilerinin eğitiminin verileceği YENİMEK Meslek Edindirme ve Hobi Kursları 22 Ocak Pazartesi günü çalışmalarına başlayacak.

SONRAKİ HABER