Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği

Yenimahalle Belediyesi, öğrencileri desteklemek üzere projelerine devam ediyor. Yenimahalle Belediyesinin Destek Eğitim Merkezleri, YKS'ye katılan gençlere yönelik sınav tercihlerinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti verdiğini duyururken bir de davette bulundu.

Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik projelerini duyurmaya devam ederken Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) haziran ayında düzenlendi. Haziran ayında yapılan sınavın sonuçları açıklanırken tercih heyecanı başlayan öğrenciler için de Yenimahalle Belediyesinden açıklama geldi.

Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, 8 - 9 Haziran tarihinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılan gençlere yönelik sınav tercihlerinde rehberlik ve danışmanlık hizmeti vereceğini duyurdu.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ DESTEK EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK VERECEK

Kurulduğu günden bu yana 2 bin öğrenciyi yükseköğretim sınavlarına hazırlayan Yenimahalle Belediyesi Destek Eğitim Merkezleri, üniversite tercihi yapacak gençleri bu zorlu süreçte yalnız bırakmayacağını belirterek tercih danışmanlığı vereceğini duyurdu.

Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği

25 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında YKS tercihlerini yapacak Yenimahalle'de ikamet eden öğrenciler için;

  • 25 - 26 Temmuz Ragıp Tüzün Eğitim Destek Eğitim Merkezi,
  • 29 - 30 Temmuz Karşıyaka Destek Eğitim Merkezi,
  • 31 Temmuz - 2 Ağustos Cumhuriyet Akademisinden tercih desteğinden faydalanabilecek.

YKS tercihleri konusunda detaylı bilgi almak isteyen gençlerin 0312 557 94 60 ( dahili 117) numaralı telefonu arayarak gerekli bilgilere ulaşabilecekleri ifade edildi.

Yenimahalle Belediyesinden öğrencilere tercih desteği - Resim : 2

“Eğitimi ön sırada tutuyoruz” diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “İlçemizin 8 ayrı noktasında konumlandırdığımız Destek Eğitim Merkezlerinde, çocuklarımız LGS ve YKS sınavlarına ücretsiz bir şekilde hazırlanıyor. Sınav sonrasında yaşanan zorlu tercih döneminde de öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz'' dedi. Yenimahalleli öğrencileri merkeze beklediklerini ifade eden Başkan Yaşar, tercihlerde öğretmenlerden yardım alınabileceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER