Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu

Yenimahalle Belediyesi ilçedeki çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken bir yandan da vatandaşları bilgilendirmek üzere açıklamalar yapıyor. Son olarak çöplerin bırakılması gereken saatleri duyuran Yenimahalle Belediyesi ilçe halkının konuya duyarlı olmasını istedi.

Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu

Yenimahalle Belediyesi, ilçede düzen, temizlik ve dış görünüşün bozulmaması için çalışmalarını aralıksız olarak çeşitlendirerek sürdürüyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından vatandaşların sağlığı için temizlik çalışmalarına devam edilirken bu kez çöp saatleri ile ilgili duyuru geldi.

Yenimahalle Belediyesi, ''Önemli duyuru'' ifadeleri ile resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden çöp bırakma saatleri konusunda uyarılarda bulundu. Çöp toplama saatlerine uyulması konusunda hassasiyet isteyen Yenimahalle Belediyesi, cadde ve sokaklara çöp toplama işlemi yapıldıktan sonra çöp çıkarılmaması konusunda uyarılarda bulunurken bunun herkesin sağlığı için olduğunun da altını çizdi.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ ÇÖP BIRAKMA SAATLERİ KONUSUNDA HASSASİYET İSTEDİ

Yenimahalle Belediyesi, uyarılar ile ilgili olarak hazırladığı afişi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden paylaşarak vatandaşların bilgisine sunarken ''Tüm vatandaşlarımızın dikkatine. Çöp toplama hizmetimiz 19.00'dan sonra başlamaktadır.'' ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle Belediyesinden çöp saati duyurusu

Yenimahalle Belediyesi tarafından verilen bilgilerde ''Çöp toplama hizmetimiz 19.00'dan sonra başlamaktadır. Sağlık riski oluşturabileceği için; Çöplerinizi sağlam çöp torbaları içerisinde muhafaza ederek belirtilen saatten önce çıkartmayınız.'' denildi. Özellikle havaların ısınması ile bakteri yayılımının hızlanması nedeniyle çöp bırakma saatlerine uyulması istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER