Yenimahalle Belediyesinden Çocuk Tiyatrolarına gösterilen ilgiye teşekkür mesajı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçenin şu anda en gözde etkinliklerinden olan Çocuk Tiyatroları Festivali ile ilgili konuştu. Başkan Yaşar gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yenimahalle Belediyesinden Çocuk Tiyatrolarına gösterilen ilgiye teşekkür mesajı

Yarıyıl tatilinde ne yapacağını bilmeyen ve her hangi bir sosyal aktiviteye katılamadığı için üzüntü duyan öğrenciler başta olmak üzere tüm Yenimahalle halkı neşeli günler yaşıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanlığı tarafından ilçede yaşayan ve eğitim döneminin ilk yarısını tamamlayan çocuklar olmak üzere tüm vatandaşlara ücretsiz olarak Çocuk Tiyatroları Festivali düzenlediğinin müjdesini vermişti. Geçtiğimiz dönemlerde düzenlenen çocuk tiyatroları ile ilgili amaçlarının çevreye ve duyarlı, bilim ve sanatla iç içe yaşayan bireyler olarak yetişmesi olduğunu vurgulamış ve etkinlikleri bu bağlamda gerçekleştirdiklerini ifade etmişti.

Yenimahalle Belediyesinden Çocuk Tiyatrolarına gösterilen ilgiye teşekkür mesajı

FETHİ YAŞAR'DAN TEŞEKKÜR

19 Ocak'ta öğrencilerin karnelerini almalarının ardından Yenimahalle Belediyesi, özellikle küçük yaştan vatandaşların beğeni ile takip ettiği bir etkinliğini daha duyurmuş ve Çocuk Tiyatroları festivalinin başlayacağı müjdesini vermişti.

Yapılan duyuruların ardından da ilçe sakinleri çocukları ile beraber onları mutlu etmek için hazırlanan tiyatrolara büyük bir katılım sağlamıştı. Yaşanılan ilgi sonrası Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bir teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Yaşar “Çocuk Tiyatroları Festivali’ne yoğun ilgi gösteren tüm çocuklarımıza teşekkür ediyor; gözlerinden öpüyor, başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

GÖSTERİLER DEVAM EDECEK

Çocukların şarkılar ve dans ederek aileleri ile birlikte izleyebildikleri Çocuk Tiyatrosu Festivalinin 1 Şubat'a kadar devam edeceği ifade edildi. Tiyatrolara gösterilen ilginin son gösteriye kadar aktif bir şekilde devam edileceği tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER