Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı

Yenimahalle Belediyesi ilçe genelinde yaptığı hizmetler doğrultusunda yapımı tamamlanan Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı

Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı

Yenimahalle'deki vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarında devam eden Yenimahalle Belediyesi ilçe ile aynı adı taşıyan ve ilçe sakinlerinin uğrak noktası olacak Yenimahalle Evi'nin açılışı yapılan törenle gerçekleştirildi.

Ankara'nın merkezi ilçelerinden olan Yenimahalle Belediyesi önemli bir hizmete daha imza attı. Anadolu mahallesi bölgesinde yer alan Yenimahalle Evi'nin açılışı öncesi vatandaşlara ikramlarda bulunuldu ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, söz konusu yapının ilçe için ifade ettiği öneminden bahsetti.

Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı

MAHALLE SAKİNLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR YER OLACAK

Yenimahalle Evi'nin önemli bir hizmet noktası olacağını aktaran Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Anadolu Mahallesi Yenimahalle Evi ise hem Anadolu hem de Güzelyaka Mahallesi sakinlerine hizmet edecek. Vatandaşlarımız asker uğurlaması, taziye, düğün, kına gibi birçok etkinliğini Yenimahalle Evi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirecek ve mahalle sakinleri kardeşlik ve dostluk bağlarını bu sosyal tesiste güçlendirecek" dedi.

Başkan Yaşar ayrıca aynı bölgeye yapılacak yeni yatırımlardan "Önümüzdeki dönem bir de aile sağlığı merkezi yaparak bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamış olacağız. Yenimahalle’de vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile durmaksızın çalışmayı sürdüreceğiz” şeklinde bahsetti.

Yenimahalle Belediyesi Yenimahalle Evi'ni hizmete açtı - Resim : 2

HEDEF 1. SIRA

Yenimahalle ilçesinin sadece Ankara değil Türkiye genelinde de üst sıralarda yer aldığını ifade eden Başkan Yaşar “Amacımız devletin yetkili kurumlarının yaptırdığı araştırmalarda Türkiye’nin 5’inci sırasına yükselen Yenimahalle’yi 1’inci sıraya taşımak” diyerek çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

SONRAKİ HABER