Yenimahalle Belediyesi yaz okulları yüzlerce öğrencinin katılımı ile başladı

Geçtiğimiz haftalarda belediye tarafından başlayacağı duyurulan kurslara katılım yüksek oldu. Tatilin son günlerine kadar devam edecek eğitimler ile gençlerin eğlenirken faydalı aktiviteler yapması amaçlanıyor.

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları yüzlerce öğrencinin katılımı ile başladı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde çocuklar için spor dolu günler yaşanıyor. Belediye bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü kayıt sürecinde başvuruda bulunan 600 öğrenciye eğitim vermeye başladı.

YENİMAHALLE'DE SPOR DOLU YAZ

Bir çok farklı branşta ve ilçenin farklı yerlerindeki alanlarda devam eden kurslar ile gençlerin vakitlerini sosyal ve eğlenceli bir şekilde geçiriyor. 7-14 yaş grubunda eğitim alan çocuklar 2 Eylül'e kadar kurslara katılım sağlayabilecek.

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları yüzlerce öğrencinin katılımı ile başladı

Konu ile ilgili konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar çocukların eğitimden uzak bir yaz geçirmesini istemediklerini ifade etti. Başkan Yaşar "Yenimahalle’nin dört bir yanına konumlandırdığımız spor tesislerinin kapılarını çocuklarımız ardına kadar açtık. Çocuklarımız ülkemizin aydınlık geleceğini temsil ediyor. Onların bilgili, donanımlı ve sağlıklı gelişimi için her yıl yaz okulları açıyoruz" dedi. Başkan Fethi Yaşar sözlerini eğitmenlere teşekkür ederek sonlandırdı.

SPOR EĞİTMENLERİ GENÇLERE DERS VERİYOR

Yenimahalle Belediyesi tarafından verilen eğitimlerde 9 farklı branş yer alıyor. Alanında uzman kişiler öğrencilerin ilgisinin olduğu sporlarda daha da iyi olmalarına dair kendilerine bilgiler veriyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER