Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde gençlerin okul tatilinden arta kalan zamanlarında vakitlerini güzel bir şekilde geçirmesi için çalışmalar sürüyor.

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

Okulların tatile girmesi ile beraber öğrenciler vakitlerini değerlendirmenin yollarını aramaya başladı. Genç çocukların aileleri de çocuklarının kendilerini geliştirebilecek kurslara gitmesi için onlara teşviklerde bulunuyor.

Bu kapsamda Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de gençleri ve aileleri yakından ilgilendiren bir kurs kayıt duyurusu yapıldı. Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan açıklamada belediyenin spor kulübünün yaz okullarının gelecek ay başında çalışmalarına başlayacağı açıklandı.

KAYIT TARİHLERİ AÇIKLANDI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da paylaştığı açıklamada "Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Yaz Okulları 1 Temmuz’ da başlıyor. Yaz boyunca uzman eğitmenler eşliğinde, çocuğunuzun fiziksel, zihinsel, psikolojik gelişimini sporla desteklemek için hepinizi yaz okulu programımıza bekliyoruz" denildi.

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

Yenimahalle gençlerinin kendi yaş gruplarına göre farklı branşlarda alacakları kurslar ile ilgili kontenjanın sınırlı olduğu vurgusu yapıldı. Bu kurslara kayıt yaptırmak isteyenler için Ankara Yenimahalle SK sosyal medya hesaplarından paylaşılan linkten ön kayıt yaptırılabileceği ifade edildi.

GENÇ SPORCULAR YETİŞİYOR

Yenimahalle Belediyesi tarafından gençlere yönelik son zamanda sportif anlamda bir çok hizmet hayata geçirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da yaptığı açılışlar ve katıldığı programlarda ilçede genç sporcuların yetişmesini ve başarılı olmasını önemsediklerini ifade etmişti.

SONRAKİ HABER