Yenimahalle Belediyesi Yakacık mesire alanı bayramda açık mı sorusunu cevapladı

Ankara'da bayramın başlamasına artık sayılı saatler kaldı. Bu nedenle şehirdeki ilçe yönetimleri tarafından bayrama özel olarak bazı kararlar alınıyor.

Yenimahalle Belediyesi Yakacık mesire alanı bayramda açık mı sorusunu cevapladı

Yenimahalle ilçesinde de vatandaşların bayram dönemini değerlendirmek için gidecekleri yerler arasında yer alan Yakacık Mesire Alanı ile ilgili bir paylaşım yapıldı.

YAKACIK MESİRE ALANI BAYRAMDA AÇIK MI?

Paylaşım Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından geldi. Başkan Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada söz konusu alanın bayramın sadece ilk günü kapalı olacağını ifade etti.

Yenimahalle Belediyesi Yakacık mesire alanı bayramda açık mı sorusunu cevapladı

Sadece ilçe vatandaşlarının değil, farklı yerlerden gelen kişilerinde burayı tercih ettiğini ifade eden Başkan Yaşar paylaşımında "7’den 70’e tüm Başkentlilerin şehrin stresinden ve gürültüsünden uzaklaşıp, eşsiz bir doğa keyfiyle buluştuğu Yenimahalle’mizin yeşil cenneti Yakacık Mesire Alanı, bayramın 1. günü hariç, hizmetinizde olmaya devam edecek" denildi.

Kurban bayramının ilk gününün insanların sevdikleri ve aileleri ile birlikte olacağından dolayı böyle bir kararın alındığı düşünülüyor. Yenimahalle halkı birinci günün ardından aileleri ve sevdikleri ile beraber Yakacık Mesire alanına gelebilecek.

YAZ DÖNEMİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

Geçtiğimiz yıllarda hizmete sokulan Yakacık Mesire alanı ilçenin önemli yeşil alanlarından birisi olarak biliniyor. 200 bin metrekarelik bu alan tatil dönemlerinde ve yaz aylarında binlerce kişinin vakit geçirdiği bir yer olarak biliniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER