Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor

Ankara'da ilçe belediyelerinin gençlere yönelik olarak eğitim destekleri devam ediyor. Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesinden güncel bir duyuru gelirken belediyenin YDS hazırlık kampı başlatacağı bildirildi.

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor

Ülkemizde eğitim ve öğretime verilen destekler kapsamında gençler için ücretsiz pe çok fırsat sunuluyor. Ankara'da belediyeler tarafından gençler için çeşitli eğitim programlarına imza atılırken Yenimahalle Belediyesinden bir son dakika açıklaması geldi. Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı'na (YDS) katılacak olan adaylar için bir açıklamaya yer verildi.

Yenimahalle Belediyesi ilçedeki gençler için eğitim programlarını sürdürürken bu kez Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek olan YDS için bir açıklamaya yer verdi. YDS'ye katılacak olan ilçe gençleri için bir kamp programı hazırladığını duyuran Yenimahalle Belediyesi detayları da resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden duyurdu.

YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN GENÇLERE ÖZEL YDS KAMPI

2024 yılında YDS'ye katılım sağlayacak olan gençler için bir kamp programı hazırladığını duyuran Yenimahalle Belediyesi detaylar da açıkladı. Cumhuriyet Akademisinde ücretsiz olarak düzenlenecek olan YDS Kampına, YDS’ye hazırlanan tüm öğrencileri davet eden Yenimahalle Belediyesi, yaptığı açıklamada ‘’18 - 22 Mart tarihleri arasında Cumhuriyet Akademisinde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz YDS Kampımıza, YDS’ye hazırlanan tüm öğrencilerimiz davetlidir.'' ifadelerine yer verdi.

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz YDS hazırlık kampı programı başlatıyor

YDS Kampı'na katılım sağlamak isteyen gençlerin Yenimahalle Belediyesinin hayata kazandırdığı Cumhuriyet Akademisini ziyaret edebilecekleri kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER