Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu

Ülke genelinde milyonlarca öğrenci okul hayatına ek olarak kendi imkanları ile eğitimini dışardan destekliyor. Maddi olarak durumu bu güce el vermeyen öğrenciler için Yenimahalle ilçesinde önemli bir hizmet hayata geçiriliyor.

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu

Yenimahalle Belediyesi önceki dönemlerde eğitimi ve öğrencileri odak noktasına alan pek çok hizmeti hayata geçirmiş, gençler bu hizmetten para vermeden yararlanmıştı. Okul araç gereçlerinden ders çalışabilecekleri alanlara kadar yerler inşa edip öğrencilerin kaliteli bir öğrenim hayatına sahip olmasını isteyen Yenimahalle Belediyesi yeni bir müjde daha verdi.

ÜCRETSİZ KURS KAYITLARI BAŞLIYOR

Lise ve üniversite seviyesine geçmek için hazırlanan öğrencilerin hoşuna gidecek haber Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan geldi. Başkan Yaşar ilerleyen günlerde ücretsiz olarak verilen lise ve üniversite hazırlık kurslarının kayıtlarının başlayacağını açıkladı.

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu

Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu - Resim : 2

Başkan Fethi Yaşar “Yenimahalle Belediyesi olarak eğitimde fırsat eşitliğine inanıyor, bu doğrultuda var gücümüzle çalışıyoruz. Ücretsiz olarak açtığımız liselere ve üniversitelere hazırlık kurslarından her yıl binlerce öğrencimiz yararlanıyor. Sene boyunca devam eden kurslarımızın yanında sınavlara girecek öğrencilerimiz için düzenleyeceğimiz ücretsiz kamplar için 6-7-8 Mayıs tarihlerinde başvurunuzu yapabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için ise TYT: 0312 344 08 99 ve LGS: 0312 332 12 14 irtibat numaraları paylaşıldı.

VELİLER İÇİN DE ÖNEMLİ

Bir kaç gün sonra başlayacak kurs kayıtlarına çok sayıda öğrencinin başvurması bekleniyor. Çocuklarının iyi bir şekilde eğitim almasını isteyen Yenimahalleli aileler içinde bu ve bunun gibi programlar büyük önem arz ediyor.

Cengiz Ortataş Haberankara.com özel haberidir. Alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER