Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak

Türkiye'nin farklı branşlardaki milli takımları turnuvalarda boy göstermeye devam ediyor. Bu heyecana kayıtsız kalamayan Ankara'nın belediyeleri de vatandaşlarını bir arada maç izleme etkinliklerine davet ediyor.

Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası heyecanı tüm yurtta coşku ile devam ederken bir yandan da Filenin Sultanları bayrağımızı dalgalandırıyor. Milletler Ligine damga vuran sonuçlar alan A Milli Kadın Voleybol Takımı bugün Tayland'da yarı finale çıkmak için Polonya ile karşı karşıya gelecek.

Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak

AÇIK HAVADA MİLLİ VOLEYBOL MAÇI KEYFİ

Ülkede voleybola olan ilgiyi artıran Filenin Sultanlarının maçı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde canlı olarak yayınlanacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yayınladığı mesaj ile Batıkent'te kurulacak alana tüm vatandaşları davet etti.

Yenimahalle Belediyesi Türkiye - Polonya voleybol maçını dev ekrandan yayınlayacak - Resim : 2

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Başkan Yaşar "Filenin Sultanları’nın Milletler Ligindeki çeyrek final heyecanını dev ekranda hep birlikte yaşayalım" şeklinde konuştu. Saat 16:30'da başlayacak maç için Batıkent Murat Karayalçın meydanında bir ekran kurulacak.

SULTANLAR MİLLETLER LİGİNİN FAVORİSİ

Son günlerin popüler etkinliği olan açık havada maç izlemeye ilgi sürüyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de vatandaşlar Filenin Sultanlarını birlikte destekleme fırsatı yakalayacak. Voleybol takımımız kazanması halinde Milletler Ligini kazanmaya bir adım daha yaklaşacak. Dünya sıralamasında ilk sırada yer alan Sultanlar kupanında en büyük favorileri arasında gösteriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER