Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi

Her Ramazan döneminde Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçedeki vatandaşlara verilen iftar yemekleri bu senede düzenleniyor. Bu kapsamda ilçenin Demetevler mahallesinde gerçekleşen iftara katılım yoğun oldu.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi

10 yıldan fazla bir süredir gerçekleşen ve bir geleneksel haline gelen Yenimahalle Belediyesi Mahalle İftarları bu senede düzenleniyor. Geçtiğimiz günlerde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da geleneksel mahalle iftarlarının bu senede düzenleneceğini ve Demetevler Kapalı Pazar Yeri'nde yapılacak bu organizasyona tüm vatandaşların davetli olduğunu bildirmişti.

GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ DEMETEVLER'DE DÜZENLENDİ

Yapılan duyurunun ardından beklenen iftar yemeği dün gerçekleştirildi. İftar yemeği öncesinde vatandaşlara Kur'an tilaveti dinletildi. İftar saatini aileleri ile birlikte bekleyen Yenimahalle'li vatandaşlar iftar saatinin gelmesi ile beraber oruçlarını açtılar. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katıldı ve vatandaşların iftar heyecanına ortak oldu.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi

Sosyal medya hesabı üzerinden düzenlenen iftar yemeği ile ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Yaşar “İlçemizde birlik beraberlik ve hoşgörü ortamının devamlılığını sağlamak, komşuluk ilişkilerinin pekiştirilmesini amaçlayarak göreve geldiğimizden beri mahalle iftarları düzenliyoruz” diyerek yıllardan beri devam eden mahalle iftarlarını düzenlemeye devam etme sebebine vurgu yaptı.

BAŞKAN YAŞAR İYİ DİLEKLERİNİ BELİRTTİ

Eşi ile birlikte düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Fethi Yaşar “Mübarek Ramazan ayında edilen duaların, yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum” diyerek temennilerini ifade etti.

Yenimahalle Belediyesi tarafından Geleneksel Mahalle İftarı gerçekleştirildi - Resim : 2

İlçe genelinde Ramazan ayı boyunca farklı etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor. Ramazan ayından bağımsız olarak yapımı tamamlanan hizmet alanları da Yenimahalle Belediyesi tarafından açılıyor.

SONRAKİ HABER