Yenimahalle Belediyesi spor tesisi yatırımlarına devam ediyor

Uzun yıllardır her yaştan insanın sporla iç içe olması politikasını benimseyen belediye yönetimi Yenimahalle'ye bir çok tesis kazandırdı. İlçenin Belediye Başkanı Fethi Yaşar verdiği mesajda vatandaşları sağlıklı yaşam için tesislere davet etti.

Yenimahalle Belediyesi spor tesisi yatırımlarına devam ediyor

2009 yılından beri aralıksız olarak Yenimahalle Belediye Başkanı görevini sürdüren Fethi Yaşar görev süresi boyunca bir çok sportif alanın yapılmasını sağladı. İlçedeki her yaştan vatandaşın spor dolu bir hayat geçirmesi için yapılan tesislere ilgi sürüyor.

"HERKESİN SPOR YAPMASINA İMKAN SAĞLIYORUZ"

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Başkan Yaşar "Yenimahallemize kazandırdığımız 5 adet tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisi ile herkesin yüzme öğrenmesine, spor yapmasına imkan sağlıyoruz" dedi.

Yenimahalle Belediyesi spor tesisi yatırımlarına devam ediyor

Yenimahalle'nin her noktasına sporun ve sağlıklı yaşamın enerjisini taşıdıklarını ifade eden Başkan Yaşar "Daha çok spor, daha çok hareket, daha çok sağlık için tesislerimizde buluşalım" ifadelerini kullandı.

SPOR TESİSLERİ VE HAVUZLAR YENİMAHALLE HALKININ HİZMETİNDE

Yenimahalle ilçesinde yaşayan vatandaşlar istedikleri spor tesisi ve yüzme havuzuna giderek verilen kurslara dair bilgiler alabiliyor. Sağlıklı yaşam konusunda hassas olan ve vücuduna dikkat eden vatandaşlar yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ediyorlar.

Belediye yönetimi bir yandan da yeni kamusal yapı inşaatlarına devam ediyor. Başkan Yaşar'da çalışmaları yerinde inceleyip bilgilendirme paylaşımlarında bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER