Yenimahalle Belediyesi sokak lezzetleri festivali düzenleyeceklerini duyurdu

Ankara'da yaz ayları her sene olduğu gibi bu senede yoğun bir festival ve etkinlik dönemi yaşanıyor. Vatandaşların sosyalleşmesi ve vakitlerini eğlenceli şekilde değerlendirmesi adına yapılan festivallere her geçen gün yenileri ekleniyor.

Yenimahalle Belediyesi sokak lezzetleri festivali düzenleyeceklerini duyurdu

Yenimahalle Belediyesi ilçede yeni bir festival daha düzenleneceğini duyurdu. Festival ile ilgili paylaşım Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan geldi. Başkan Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 4 gün boyunca sürecek festivalin Sokak Lezzetleri üzerine olduğu ifade edildi.

"SOKAKLARA TAŞAN LEZZETLER"

Başkan Fethi Yaşar yaptığı paylaşımda Sokak Lezzetleri Festivalinin 27-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde düzenleneceğini duyurdu. 27 Haziran Perşembe saat 18:00'da kapalılarını açacak festivalde kent orkestrası konser vererek sevilen şarkıları seslendirecek.

Yenimahalle Belediyesi sokak lezzetleri festivali düzenleyeceklerini duyurdu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da yapılacak olan Sokak Lezzetleri festivaline katılım sağlaması bekleniyor. Geçmişten günümüze sokak lezzetleri yemeklerine büyük bir ilgi gösterdiği bilinen vatandaşların bu festivale de aile ve sevdikleri ile katılması bekleniyor. Başkan Fethi Yaşar'da yapmış olduğu paylaşımda tüm vatandaşları yapılacak olan festivale davet etti.

Bahar aylarının başından itibaren konser ve etkinliklerin peş peşe yaşandığı Yenimahalle'de son günlerde düzenlenen dev ekranda maç izleme programına yoğun katılım yaşanıyor. Açık havada bir arada maç izleyen vatandaşlar eğlenceli bir deneyim yaşıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER