Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu

Ankara'nın son aylarda sıklıkla açılış gerçekleştiren ilçeleri arasında yer alan Yenimahalle'den bir açılış açıklaması daha geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Şentepe semtine yapılan yeni hizmet alanını ABB Başkanı Mansur Yavaş ile açacaklarını belirtti.

Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu

Şentepe semtine değer katması beklenen ve özellikleri ile bulunduğu alandaki vatandaşlara büyük fayda sağlaması planlanan Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri inşa süreci tamamlandı. Tesisin açılış duyurusu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan geldi.

ŞENTEPE PAZAR YERİ VE SOSYAL TESİSLERİ AÇILIYOR

Yapısal özellikleri ile de ön plana çıkan ve içerisinde kütüphane, etüd merkezi, kütüphane, poliklinik, zabıta noktası ve pazar alanı bir çok hizmet noktasını barındıracak olan 3 katlı pazar yeri ve sosyal tesislerinin açılış tarihi belli oldu. Açılışa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılması göze çarpan önemli bir detay oldu.

Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu

Sosyal medya hesabından bir açılış duyurusu yayınlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ın katılımlarıyla düzenleyeceğimiz Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri açılış törenine tüm vatandaşlarımız davetlidir. Yenimahallemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesi Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin açılış tarihini duyurdu - Resim : 2

BAŞKAN YAŞAR ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETMİŞTİ

Başkan Yaşar'ın yaptığı paylaşıma göre Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri 16 Mart Cumartesi günü saat 13:30'da vatandaşların hizmetine sunulacak. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar her yaştan insanın pek çok ihtiyacını karşılaması beklenen alanı inşaat sürecinde defalarca incelemiş ve devam eden sürece dair yetkili isimlerden bilgiler almıştı.

SONRAKİ HABER