Yenimahalle Belediyesi mobil cenaze hizmet aracı ile vatandaşlara yardımcı oluyor

Hayatın iyi gününde olduğu kadar kötü gününde de ilçe halkının yanında olduğunu ifade eden Yenimahalle Belediyesi cenaze işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Mobil araç yardımı cenaze işlemleri taziye evinde dakikalar içinde yapılıyor.

Yenimahalle Belediyesi mobil cenaze hizmet aracı ile vatandaşlara yardımcı oluyor

Yenimahalle Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların yakınlarını kaybettiklerinde cenaze işlemlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için mobil aracı ile hizmet veriyor. Vatandaşların acısından dolayı onları resmi işlemler ile uğraştırmak istemeyen Belediye yönetimi Bir panelvan minibüs aracını cenaze hizmetleri için tahsis etti.

Minibüs içerisinde gerekli ekipmanlar ile birlikte doktor ve cenaze memuru temininde bulunan belediye yönetimi zorunlu işlemlerin zahmetsizce gerçekleştirilmesini sağlıyor.

CENAZE İŞLEMLERİNDE ÜCRETSİZ HİZMETLER

Yenimahalle Belediyesi tarafından verilen cenaze hizmetinde ücretsiz olarak verilen bazı hizmetlerde bulunuyor. Belediye defin ve sonrasında Kefen, lokum ve kolonyayı ücretsiz verirken şehir dışına giden cenaze olursa yakıt ücreti dışında başka bir ücret talep edilmiyor. Eğer cenaze sahibi yoksul birisi ise ücretsiz bir şekilde imam gönderimi yapılıyor.

GEREKLİ BİLGİ ALMAK İÇİN İRTİBAT NUMARALARI

Yenimahalle ilçesinde yaşayan vatandaşlar cenaze işlemlerinde belediyeden hizmet almak için 0(312) 526 20 17, 0(312) 526 20 77 ve 0(312) 315 04 05 telefon numaralarında bilgi alabiliyor.

Yenimahalle ilçesindeki vatandaşlara bu konuda destekler verilmeye devam ediliyor. Sosyal anlamda yapılan bu hizmet geliştirilerek sürdürülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER