Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu

Vatandaşları sağlıklı gıdalar ile buluşturmak ve kendi imkanları ile satış yapmak isteyenlere yardımcı olmak adına hayata geçirilen pazar bu yazda Yenimahalle halkı ile buluşacak.

Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşların emeklerini beğeniye sunması ve kendilerine gelir oluşturmak isteyenler için açtığı Köylü ve El Emeği Pazarları bu senede kapılarını açacak.

BAŞKAN YAŞAR AÇIKLAMA YAPTI

Yenimahalle'nin köylerinden ve çevre ilçelerinden gelen vatandaşlar için açılan pazar ile ilgili detaylı bilgiler Başkan Fethi Yaşar'dan geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada pazarların başlama tarihi olarak 12 Temmuz tarihi işaret etti.

Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarlarının başlama tarihi duyuruldu

Başkan Yaşar "Yenimahalle Belediyesi Köylü ve El Emeği Pazarı, 12 Temmuz tarihinden itibaren her cuma günü Yenimahalle Kapalı Pazar Yerinde, 14 Temmuz tarihinden itibaren her pazar günü Ata Mahallesi Semt Pazarında ve 16 Temmuz tarihinden itibaren her salı günü Batıkent Batı Sitesi Semt Pazarı’nda kurulacak ve organik sebze ve meyveler ile el emeği ürünleri vatandaşlarımızla buluşturacak" diyerek pazarların kurulacağı yer ve tarihleri duyurdu.

KAYITLAR ZABITA AMİRLİĞİNDEN YAPILCAK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar açıklamasının devamında pazarda satış yapmak isteyen vatandaşların yapması gerekenlerden bahsetti. Yayınlanan bilgilere göre pazarda yer almak için ÇKS belgesi ve Pazarcılar Odasına kayıtlı olmadığına dair belge ile Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Amirliğine müracaat edebilecekler.

Sadece Yenimahalle halkına değil çevre ilçe vatandaşlarına yönelikte önemli bir hizmet olan pazar Ekim sonuna kadar açık olacak. Vatandaşlarında burada satılan ürünlere ilgisinin yoğun olması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER