Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası 19 Mayıs için konser düzenleyecek

Ankara yoğun bir konser ve etkinlik döneminden geçmeye devam ediyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olması nedeniyle Yenimahalle ilçesi de hazırladıkları programları birer birer paylaşıyor.

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası 19 Mayıs için konser düzenleyecek

Yenimahalle 19 Mayıs Bayramının 7'den 70'e kutlanıldığı bir ilçe olmaya hazırlanıyor. Gün boyu her yaştan insana hitap edecek programların gerçekleştirileceği ilçede, çok sayıda vatandaşın bu etkinliklerde bayram coşkusunu yaşaması bekleniyor.

KONSER PAYLAŞIMLARI PEŞ PEŞE GELİYOR

Yüzbinlerce insanın yaşadığı ilçede etkinlikler ile ilgili duyurular bayram yaklaştıkça fazlalaşmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı birimler de kendi hazırladıkları kutlama programına vatandaşlar ile paylaşmayı sürdürüyor.

Önceki senelerden farklı olarak ülkenin farklı noktalarında olduğu gibi Ankara'da da kutlamalar bir kaç güne yayılıyor. Bu sayede vatandaşların birden fazla etkinliğe katılabilmesi ve kutlamaları doya doya yaşaması amaçlanıyor.

Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası 19 Mayıs için konser düzenleyecek

KENT ORKESTRASI 19 MAYIS İÇİN ÇALACAK

Son olarak belediyeye bağlı olarak faaliyet gösteren Kent Orkestrasının 19 Mayıs'a özel konser gerçekleştirileceği ifade edildi. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Belediyemiz Kent Orkestrası'nın 19 Mayıs Gençlik Konseri'ne tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

Kent Orkestrasının gerçekleştireceği konser Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanında gerçekleştirilecek. 18 Mayıs günü gerçekleşecek konser saat 19:00'da başlayacak.

SONRAKİ HABER