Yenimahalle Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi

Yenimahalle Belediyesi halka sunduğu hizmete bir yenisini daha ekledi. Belediye tarafından ilçeye kazandırılan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi hizmete açıldı.

Yenimahalle Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi halka sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek ilçenin 5. yüzme havuzu olan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisini hizmete açtı. İçinde pek çok alan barındıran havuz ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgi gördü.

screenshot-16.png

AÇILAN HAVUZ 6 BİN 800 METREKARE

Yenimahalle Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yüzme havuzu tesisi ilçe vatandaşları tarafından yoğun ilgi gördü. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, kafeterya, soyunma odaları, duş ve mescit Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi 6 bin 800 metrekarelik alanda hizmet veriyor.

HAVUZDA PEK ÇOK EĞİTİM İMKANIDA VAR

screenshot-14.png

7'den 70'e herkesin rahatlıkla kullanabileceği Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’ nde günlük kullanımın yanı sıra vatandaşlara eğitim imkanı da sağlıyor. Açıldığı günden bu yana alanda yüzme kurslar, yoga eğitimleri, pilates ve total body eğitimleri verilmektedir. Tesisin belirli bir kapasitesi olduğu için kayıt sistemi ile içeri giriş yapılıyor. Kontenjanlar sınırlı sayıda tutularak vatandaşların rahat etmesine özen gösteriliyor. Kapılarını tüm Ankara'ya açan tesis kayıt sırasında önceliğini ilçe halkına veriyor. Üye kayıtları devam ederken tesisten yararlanmak isteyen kişiler ikametgah belgesi ve T.C Kimlik kartarı ile tesise başvuru yapabilirler.

SONRAKİ HABER