Yenimahalle Belediyesi girişimci kadınlara online satış fırsatı sunuyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kadınların ekonomik kazanç sağlamalarına ve üretime daha fazla katkı sağlamalarına teşvik çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda belediyeden bir tanıtım toplantısı paylaşımı geldi.

Yenimahalle Belediyesi girişimci kadınlara online satış fırsatı sunuyor

Yenimahalle ilçesinde kadın odaklı çalışmalar sürüyor. İlçe kadınlarının zamanlarını ve güçlerini kendilerine katkı sağlayacak şekilde değerlendirmeleri adına yeni bir adım daha geldi. Belediye tarafından yapılan paylaşımda ilçenin kendi el emekleriyle girişimcilik yapan kadınlarına E-Ticaret üzerinden satış bilgileri verilecek.

TÜM KADINLAR DAVET EDİLDİ

GİKA projesi adı verilen bilgilendirme toplantısı ile ilgili yapılan paylaşımda ise "El emeği üreten girişimci kadınlarımıza E-Ticaret üzerinden satış imkanı ve online girişimcilik eğitimini içeren GİKA Projesi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısına davetlisiniz" ifadeleri yer aldı.

Yenimahalle Belediyesi girişimci kadınlara online satış fırsatı sunuyor

Söz konusu toplantının sunumu Dr. Öğretim Üyesi Levent Çolak tarafından gerçekleştirilecek. Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı 6 Haziran Perşembe saat 13:30'da Dört Mevsim Tiyatro Salonunda gerçekleşecek.

Kadınların internet yoluyla daha fazla insana ulaşma ve satış hacimlerini büyütmek adına bu toplantıya ilgisinin fazla olması bekleniyor.

KADINLARIN GİRİŞİMCİ OLMASI ÖNEMSENİYOR

Ankara'da çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından kadınlara yönelik çok sayıda program hayata geçiriliyor. Yenimahalle Belediyesi'de kadın odaklı hayata geçirilen adımlar ile üretken bir ilçe olma hedefi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER