Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Karşıyaka'da devam etti

Ankara genelinde Ramazan ayından dolayı vatandaşlara yönelik hazırlanan iftar yemekleri devam ediyor. Bu kapsamda Yenimahalle ilçesinde Belediye tarafından verilen son iftar yerinin adresi Karşıyaka mahallesi oldu.

Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Karşıyaka'da devam etti

Yenimahalle Belediyesi Ramazan ayı itibari ile gelenek haline getirilen mahalle iftarlarının nerede gerçekleştirileceğine dair duyurular yapmaya başlamıştı.

GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ SÜRÜYOR

Ramazan ayının getirdiği manevi güzel ortamın sürdürülmesi için hazırlanan iftar sofralarına yüzlerce Yenimahalle ilçesi vatandaşı katılmaya devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da vatandaşların iftar sevincini paylaşmak adına düzenlenen organizasyonlara katılıyor ve vatandaşların Ramazan ayını kutluyor.

Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Karşıyaka'da devam etti

Bu kapsamda Yenimahalle Belediyesi tarafından daha önce duyurusu yapılan mahalle iftarı ilçenin en bilinen mahallelerinden Karşıyaka'da gerçekleşti. Yoğun bir katılımın olduğu Karşıyaka mahalle iftarı Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Karşıyaka'da devam etti - Resim : 2

“PAYLAŞMANIN VE HOŞ GÖRÜNÜN ÖNEMİNİ HATIRLATMAK…”

İftar yemeğinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Başkan Yaşar "11 ayın sultanı Ramazan’da paylaşmanın ve hoşgörünün önemini hatırlatmak, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına her yıl binlerce vatandaşımızı aynı sofralarda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan, hoşgörü ve sevginin ayıdır" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediyesi Geleneksel Mahalle İftarları Karşıyaka'da devam etti - Resim : 3

Ramazan ayının sonuna kadar ilçenin farklı noktalarında gerçekleşmesi planlanan mahalle iftarlarında son etkinliğe kadar geniş katılım sürmesi beklenirken, yeni yerlerin neresi olacağına dair duyurular ilçe belediyesi ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın sosyal medya hesapları üzerinden yapılıyor.

Yenimahalle Belediyesi tarafından hazırlanan yemekler, iftar saatinde vatandaşlara ikram ediliyor. Belediye aracılığı ile iftarlarını açan vatandaşlar memnuniyetlerini belirtiyorlar.

SONRAKİ HABER