Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Belediye tarafından yıllardır düzenlenen mahalle iftarları bu senede gerçekleştiriliyor. Konu ile ilgili bir paylaşım yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün gerçekleşecek iftar yemeğine vatandaşları davet etti.

Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte yerel yönetimlerde iftar yemekleri düzenlemeye başladı. Yenimahalle Belediyesi de mahalle sakinlerinin arasındaki komşuluk bağının kuvvetlenmesi ve dayanışma duygusunun artması için düzenlediği iftar yemeğine tüm vatandaşları davet ettiğini açıkladı.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'DEN GELENEKSEL İFTAR DUYURUSU

Son 15 yıldır Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayında gerçekleşen bir gelenek haline gelen mahalle iftarı, bu senede gerçekleşecek. Konu ile ilgili duyuru Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan geldi. Başkan Yaşar sosyal medya hesabından gerçekleşecek yemeğin detaylarını paylaştı.

Yenimahalle Belediyesi geleneksel mahalle iftarları düzenlemeye devam ediyor

15 yıl vurgusu yapılan paylaşımda “Yenimahalle’de 15 yıldır geleneksel hale getirdiğimiz mahalle iftarlarına bu yıl da devam ediyoruz. Demetevler Kapalı Pazar Yerinde kuracağımız iftar soframıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadesi yer aldı.

GELENEKSEL MAHALLE İFTARI BU AKŞAM DÜZENLENECEK

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından ilçe halkına verilen haberde etkinliğin bu akşam gerçekleştirileceği duyuruldu. Yenimahalle Belediyesi ekipleri tarafından hijyenik ortamlarda hazırlanan sağlıklı yemekler iftar saatinde vatandaşlara oruçlarını açmaları için ikram edilecek. Her yaştan insanın katılmasının beklenildiği iftar yemeklerinin her yıl düzenli olarak yapılması ilçe sakinleri tarafından da memnuniyet ile karşılanıyor. Ramazan boyunca Yenimahalle Belediyesi'nin benzer etkinlikler düzenlemesi ve duyuruların sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılması bekleniyor.

SONRAKİ HABER