Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu

Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından yapılan duyuruda tüm vatandaşlar bu programa davet edilmişti. Davete olumlu yanıt veren ilçe sakinleri renkli anların yaşanmasına sahne oldu.

Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu

Tatil döneminde farklı yerlerde olan vatandaşlar bir araya gelememiş ve bayramlaşma programları gerçekleştirilememişti. Birlik ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı bu programları ihmal etmeyen Yenimahalle Belediyesi vatandaşlara çağrı yapmıştı.

YENİMAHALLE HALKI BAYRAMLAŞMAK İÇİN TOPLANDI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmış ve vatandaşları gelenek haline gelen bayramlaşma merasiminde görmek istediklerini ifade etmişti. Kendilerine yönelik yapılan davete olumlu dönüş yapan Yenimahalleli vatandaşlar törene yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Programa dair konuşan Başkan Fethi Yaşar “Yenimahalle’de geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma töreninde meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, çalışma arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızla bayramlaştık” dedi.

Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu

Törende yer alamayan vatandaşlarında geçmiş bayramlarını kutladığını ifade eden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ilçeye hizmet vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Başkan Yaşar “Yenimahalle’de mesai arkadaşlarımızla birlikte durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aynı şevk ve azimle; doğru, dürüst hizmet anlayışımızla çok çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu - Resim : 2

BAŞKAN YAŞAR'A İLÇENİN GÜVENİ TAM

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar %59.14 oy oranı ile 4. defa başkanlık görevine seçilmişti. Üst üste seçimleri kazanan Başkan Yaşar bir kez daha vatandaşların desteğini arkasına aldı. Yüzbinlerce insanın yaşadığı ilçede vatandaşlar merakla gelecek hizmetleri bekliyor.

SONRAKİ HABER