Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor!

Ekonomik koşulların bütçeleri zorladığı dönemde ihtiyaç sahipleri için yapılan destekler devam ediyor. Ankara'da belediyeler tarafından yapılan destekler devam ederken Yenimahalle Belediyesi de Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor!

Başkent Ankara'da belediyelerin vatandaşlar için destekleri devam ediyor. Ankara'da ihtiyaç sahipleri için geliştirilen programlarla destekler verilmeye devam edilirken Yenimahalle Belediyesi de Derman Marketleri faaliyete geçirdi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen uygulama kapsamında ihtiyaç sahipleri için 100 çeşit ürün, giyim, gıda ve temizlik ürünlerine ulaştırılıyor.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ DERMAN MARKETLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜRÜN ULAŞTIRIYOR

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen Derman Market hakkında açıklamaya yer veren belediye, ‘’Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi içerisinde bulunan ve Yenimahalle bütçesi ve yardımseverlerin katkılarıyla kurulan Derman Market, ihtiyaç sahibi ailelerimize destek oluyor. Derman Market, utandırmadan, insan onuruna yakışır biçimde yardımlaşmanın adı oluyor.

Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor!

Derman Market aracılığı ile bugüne kadar 10 binden fazla ihtiyaç sahibi vatandaşa alışveriş imkanı sağlandı.'' ifadelerine yer verdi. Gıda, temizlik, giyim gibi ürünlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı bildirilirken Derman Marketler, Yenimahallelilerin dertlerine de derman oluyor.

BAŞKAN YAŞAR'DAN AÇIKLAMA

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Derman Market ile dar gelirli vatandaşlara yardım ettiklerini söylerken “İlçemizde dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneğini sergilediğimiz ihtiyaç sahibi 3 bin ailemize alışveriş imkanı sağlayan Derman Market, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi içerisinde hizmete açtık.

Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor! - Resim : 2

Marketimizde ihtiyaç sahiplerine verilen içerisinde puan yüklü kartlar ile alışveriş yapılmaktadır.'' dedi. Kıyafet, gıda ve temizlik ürünlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirten Başkan Yaşar, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER