Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor

Belediyelerin devam ettirdiği ya da hayata geçirdiği sosyal yardım hizmetleri binlerce insan için büyük anlam ifade ediyor. Bu anlamda manidar bir adı olan Derman Market her gün onlarca insanın ihtiyacını gideriyor.

Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor

Yenimahalle Belediyesi öncülüğünde 2020 yılında hizmete açılan Derman Market, maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara derman oluyor. Yenimahalle ilçe vatandaşları arasında birlik ve beraberliği artırmak, dar gelirli bireyleri kalkındırmak ve onların günlük yaşantısını devam ettirmek adına açılan Derman Marketin bütçesi hayırseverler tarafından karşılanıyor.

YENİMAHALLE HALKI BİRBİRİNE DESTEK OLMUŞ OLUYOR

Yenimahalle'nin duyarlı vatandaşlarının yaptığı maddi destek ile finans edilen Derman Market günlük ortalama 100 vatandaşa temel ihtiyaç konusunda destek oluyor. Vatandaşlar tarafından takdir gören bu hizmet ile insanların arasındaki yardımlaşma duygusu pekişiyor.

Yenimahalle Belediyesi Derman Market ile ihtiyaç sahiplerine desteğini sürdürüyor

Derman Market ile ilgili geçtiğimiz dönemlerde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Hayata geçirdiğimiz bu proje ile bağış yapmak isteyen firmalarımızı gerçek ihtiyaç sahibi aileler ile buluşturuyoruz. Yenimahalle Belediyesi olarak insanları rencide etmeden elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Alan el veren eli görmüyor. Ailelerimiz de ihtiyacı olanı utandırılmadan, kimseye reklam edilmeden edinme fırsatını buluyor" ifadelerin kullanarak amacın sadece yardım olduğuna vurgu yapmıştı.

DUYURULAR YAPILIYOR

Yenimahalle Belediyesinin benimsediği sosyal belediyecilik hizmeti kapsamında Derman Market'te dahil olmak üzere benzer programlara devam etmesi bekleniyor. Alınan kararlar ve hazırlanan programlar hakkında resmi hesaplar üzerinden bilgilendirmeler yapılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER