Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi ilk mezunlarını verdi

Cumhuriyetin 100. yılına güzel bir iz bırakmak amacıyla Yenimahalle'de açılan Cumhuriyet Akademisi gençleri ağırlamaya devam ediyor. Buraya gelip eğitim alan gençler bilgilerini artırarak hayatlarını sürdürüyor.

Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi ilk mezunlarını verdi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Mart ayında açılan ve hem ilçe hem de Ankara gençliğine hizmet veren Cumhuriyet Akademisine ilgi artıyor. Gençler için farklı alanlarda kursların yer aldığı pek çok gelişim alanına ev sahipliği yapan Cumhuriyet Akademisi dönem sonuna gelinmesi itibariyle ilk mezunlarını verdi.

BAŞKAN YAŞAR HEYECANA ORTAK OLDU

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın da sürecinin her aşaması ile ilgilendiği Cumhuriyet Akademisi tiyatro ve kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Çok amaçlı olan bu Akademinin gençliğin bilgi birikiminin daha da artırması hedefleniyor.

Yenimahalle Belediyesi Cumhuriyet Akademisi ilk mezunlarını verdi

Akademinin ilk mezunlarını vermesi ile ilgili Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklamada bulundu. Başkan Yaşar "Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olan, çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun eğitim aldıkları Cumhuriyet Akademisi'nin ilk mezunlarını vermiş olmasının gururunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERE SINAV ÖNCESİ BAŞARI DİLEĞİ

Öğrencilerin toplu halde çekindikleri fotoğrafları paylaşan Başkan Fethi Yaşar sözlerini "Hafta sonu yapılacak sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diyerek noktaladı.

Cumhuriyet Akademisine gelen öğrenciler okul ve uzmanlaşmak istedikleri alanlarda aldıkları eğitimin faydasına dikkat çekiyor. Ailelerde evlatlarının bu yerlere gitmesi için onları teşvik ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER