Yenimahalle Belediyesi Çekya maçı için 2 yerde dev ekran kuracak

Ankara EURO 2024 heyecanının coşku ile yaşandığı yerler arasına girmişti. Başkentin bir çok yerinde kurulan dev ekranlar ile her yaştan futbol sever bir araya gelerek milli takımı desteklemeye devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi Çekya maçı için 2 yerde dev ekran kuracak

Millilerimizin grupta oynadığı 2 maçın ardından gözler yarın oynanacak son maça çevrildi. A Milli Futbol takımımızın da yer aldığı F grubunda oynanacak maçlar ile EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında grup maçları süreci tamamlanacak.

YENİMAHALLE, MİLLİ TAKIM İÇİN TEK YÜREK OLACAK

Gruptaki kader maçı olmasından dolayı önemi daha da artan bu mücadele öncesi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde de millilere tam destek mesajı verildi. Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda önceki maçlarda olduğu gibi bu milli maç içinde dev ekran kurulacağı bildirildi.

Yenimahalle Belediyesi Çekya maçı için 2 yerde dev ekran kuracak

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar yaptığı paylaşım ile önceki çağrılarını yineledi. İlçe halkına seslenen Başkan Yaşar "Euro 2024'te Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımıza başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

GÖZLER ALMANYA'DA

A Milli Futbol Takımımız grubundaki son maçını Türkiye saati ile 22:00'da oynayacak. Millilerin maço için Yenimahalle Belediyesi Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı ve Ragıp Tüzün Parkında dev ekranlar kuracak.

Vatandaşların futbol sevgisi ve milli takıma gösterdiği destekten dolayı gecenin geç saatlerinde olmasına rağmen bu programa katılması tahmin ediliyor. Milli Takımın puan ya da puanlar alarak gruptan çıkması halinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar vatandaşların milli coşkuyu beraber yaşaması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER