Yenimahalle Belediyesi, Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde yapılacak yenilikleri duyurdu!

Bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan sosyal medya paylaşımına göre Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek olan yenilikleri duyurdu.

Yenimahalle Belediyesi, Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde yapılacak yenilikleri duyurdu!

Bugün sosyal medya X üzerinden paylaşımda bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde bazı yeniliklerin yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklamalarda açık, yarı açık sosyal ortak alanlar, yürüyüş yolları, spor alanlarının günlük yaşama uyumlu olması amacı ile ekleneceği belirtildi.

YAŞLI YAŞAM MERKEZİ İÇİN YENİLİKLER DUYURDULU!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, "Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde, zihinsel ve ev içi aktivitelerin yanı sıra psiko-motor ve sosyo-duygusal aktiviteler de yapılacak. Ayrıca açık, yarı açık sosyal ortak alanlar, yürüyüş yolları, spor alanlarıyla yaşlılarımızın günlük yaşam faaliyetlerini keyifli geçirmeleri sağlanacak.

Merkezde yaşlı ve Alzheimer hastaları profesyonel ellerde bakılarak, yatılı olarak kalabilecek. Bu merkez ile yaşlı ve Alzheimer hastalarına destek olacağımız gibi, yakınlarına da nefes aldırmak istiyoruz. Bu merkez Yenimahalle’nin eksiğiydi bu eksiği kapatacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz." şeklinde ifadeleri ile hem yenilikler hem de yapılacak olan destekler öğrenilmiş oldu.

Sürece ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Yaşar, bu yeniliklerin ne zaman hayata geçirileceği hakkında ise açıklama yapmadı.

SONRAKİ HABER