Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilen Açık Hava Sinema Günleri etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Açık Hava Sinema günlerinde bu kez Lohusa filmi gösterime girerken ilçe sakinlerinin de ilgisi yoğundu.

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti

Yenimahalle Belediyesi sıcak yaz günlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar için pek çok etkinliğe imza atarken bu etkinliklerden biri de 'Açık Hava Sinema Günleri' olarak karşımıza çıkıyor. Yenimahalle ilçesinde belediye tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günlerine ilişkin açıklamalar gelmeye devam ederken son olarak Lohusa filmi, sanatseverlerle buluşturuldu.

Yenimahalle Belediyesinin yaz akşamlarını keyfe dönüştüren ve vatandaşlardan ilgi gören “Açık Hava Sinema Günleri” hız kesmeden devam ediyor. Şentepe, Beştepeler ve Yakacık sakinlerini akşam serinliğinde “Lohusa” filmi ile buluşturan Yenimahalle Belediyesi, Batıkent İlkyerleşim Mahallesi sakinleri için perdeyi açtı.

BATIKENTLİLER “LOHUSA” FİLMİNE TAM NOT VERDİ

Film öncesinde izleyicilere ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunan belediye personelleri, özellikle minik izleyicilerin keyifli bir akşam geçirmelerini sağladı.

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti

Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü ve senaristliğini Gupse Özay’ın yaptığı komedi türündeki “Lohusa” filmi izleyicilere eğlenceyi ve hüznü aynı anda yaşatırken film gecesine ilgi de yoğun oldu.

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti - Resim : 2

Yenimahalle Belediyesi açık hava sinema gösterimleri;

31 Temmuz Çarşamba Serhat Mahallesi Kapalı Pazar Yeri,
2 Ağustos Cuma Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, 5
Ağustos Pazartesi Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri,
7 Ağustos Çarşamba Karşıyaka Mahallesi Kapalı Pazar Yeri,
8 Ağustos Perşembe Gazi Mahallesi Şenol Caddesi olmak üzere ilçenin 17 farklı noktasında 28 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Yenimahalle Belediyesi Açık Hava Sinema Günlerinde Lohusa rüzgarı esti - Resim : 3

Gösterim tarihleri ve düzenlenecek noktaları öğrenmek isteyen ilçe sakinleri detaylı bilgiye Yenimahalle Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşabilecek.

SONRAKİ HABER