Yenimahalle Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

Başkent Ankara'da açık hava sinema günlerine olan ilgi sürüyor. Ankara'da devam eden etkinlikler kapsamında Yenimahalle Belediyesi de bir takvim paylaşırken vatandaşlara bir davette bulundu.

Yenimahalle Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

Başkent Ankara'da Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından başlatılan 'Açık Hava Sinema Günleri'ne olan ilgi devam ederken ABB'nin ardından Yenimahalle Belediyesinden de açıklama geldi. Yenimahalle Belediyesi, ilçede 'Açık Hava Sinema Günleri' düzenleyeceğini ifade ederek merak edilen takvimi de paylaştı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından duyurulan 'Açık Hava Sinema Günleri' ile ilgili açıklama sonrası ''Yenimahalle Açık Hava Sinema Günleri ne zaman, hangi film gösterilecek?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNDE BUGÜN: LOHUSA

Yenimahalle Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ''Yenimahalle’de Açık Hava Sinema keyfi bugün 20.30'da İlkyerleşim Mahallesi Türkmeneli Parkında devam edecek. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.'' ifadelerine yer verildi.

Yenimahalle Belediyesi açık hava sinema günleri takvimini duyurdu

29 Temmuz Pazartesi günü Ankara'nın Yenimahalle ilçesi İlkyerleşim Mahallesi Türkmeneli Parkı'nda yapılacak olan 'Açık Hava Sinema Günleri' etkinliğinin saat 20.30'da Lohusa filmi ile seyircisi ile bir araya gelecek. 'Sandalyeni Al Gel' sloganı ile düzenlenen etkinlikte ücretsiz bir şekilde patlamış mısır ve gazoz ikramı yapılacağı ifade edildi.

SONRAKİ HABER