Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi

Yaz aylarının beraberinde getirdiği aşırı sıcaklar sokaklarda hijyen konusunda daha dikkatli olunmasını gerektiriyor. BU kapsamda sokaklarda çöp toplama ve ilaçlama faaliyetleri ayrı bir önem kazanıyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi

Toplum sağlığını korumak ve vatandaşların huzurunu bozmamak adında Yenimahalle Belediyesi ekipleri ilaçlamalarına devam ediyor. Araçlarla ve personeller ile ilaçlama yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşlarında yapması gereken şeyler olduğunu ifade etti.

"GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Yaşar "Vatandaşlarımızın sinek oluşumunun azalması için çöplerini poşetli ve zamanında atması büyük önem taşıyor. İlçemizde halkımızın sağlığını ön plana alarak vatandaşlarımızın huzurlu bir yaz geçirmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan çöpleri zamanında ve poşetli atma çağrısı geldi

EKİPLER SULAK ALANLARA YÖNLENDİRİLDİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar "Sinek ve haşere türlerinin çoğalmasını engellemek amacıyla sulak alanlara da yönelen ekiplerimiz, ilaçlama faaliyetlerini ilçemiz geneline yayarak her gün sokak sokak ilaçlama çalışması yürütüyor" direk faaliyetlerin düzenli bir şekilde devam ettirildiğine dikkat çekti.

Belediye ekipleri çalışmalarını yerleşim yerlerinde olduğu kadar kırsal arazi ve sulak bölgelerde de sürdürüyor. Bu yerlerin düzenli olarak ilaçlanması zararlı haşere ve benzeri oluşumların üremesini engellemede önem arz ediyor. Vatandaşlar da yapılan ilaçlama işlemlerini yakından takibini sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER