Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, zabıta teşkilatını ağırladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve ilçe belediyelerin Zabıta Müdürlerini ağırlayarak zabıta teşkilatının 197'nci kuruluş yılı ve Zabıta Haftası dolayısıyla görüştü.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, zabıta teşkilatını ağırladı!

'Zabıta Haftası' kapsamında ilçe belediyelerini ziyaret ederek, zabıta teşkilatının karşılaştığı zorlukları çözme amacıyla fikir alışverişi yapıldığını belirten Zabıta Daire Başkanı Erdal, deneyimli bir yerel yönetici olarak Belediye Başkanı Yaşar'ın görüşlerinin önemini vurguladı.

aw024265-01.jpg

"Vatandaşlarımız yaşadıkları kentlerden mutlu olsunlar"

15 yıllık Belediye Başkanlığı süresince Büyükşehir Zabıtası ile Yenimahalle Zabıtasının uyum içinde çalıştığını vurgulayan Yaşar, işbirliğinin kentin düzeltilmesinde önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca, vatandaşların mutlu bir kentte yaşamalarının önemli olduğunu belirtti:

"Sizin yetkiniz, bizim yetkimiz demedik. Birlikte hareket ettik. Bu uyumun meyvesini de Yenimahalle sakinleri topladı. Önemli olan kentin yanlışlarının düzeltilmesi. Vatandaşlarımız yaşadıkları kentlerden mutlu olsunlar. Sizin koordinasyonunuzda uyum içinde çalışarak kenti güzelleştirmeye devam edelim. Ankara ne kadar düzenli ve güzel olursa bu hepimizin başarısı olur. Tüm teşkilat çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum"

Zabıta teşkilatının yetki ve donanım eksikliklerine dikkat çeken Yaşar, görev yetkilerinin düzenlenmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca, zabıtanın haklarını korumanın halkın haklarını korumakla eş değer olduğunu vurguladı.

aw024265-03.jpg

Tablo Hediyesi

Başkan Yaşar'a zabıta teşkilatına verdiği destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Erdal, Başkan Yaşar'a zabıta armasını anlatan bir tablo hediye etti ve Başkan Yaşar'a başarılar diledi:

"Başkan Fethi Yaşar’ın bir yerel yönetici olarak yaşadığımız sıkıntıların farkında olması bizleri mutlu etti. Kendilerine yapacağı hizmetler ve çalışmalarda başarılar diliyorum"

Haberankara.com

SONRAKİ HABER