Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kırsal kesimde ve şehir merkezlerinde yaşayan vatandaşları aynı anda kazandıran pazarlar için geri sayım sürüyor. Başlamasına çok az bir zaman kalan pazarlar ile ilgili Fethi Yaşar önemli açıklamalarda bulunuyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı

Yenimahalle Belediyesi tarafından uygulanan bu hizmette ilçenin köylerinden ve çevre ilçelerden gelenler yetiştirdikleri doğal ürünleri satışa sunuyor. Bu şekilde satıcılar kendilerine bir gelir oluştururken vatandaşlarda organik ve taze ürünler satın alma imkanına sahip oluyor. Bu sene 12 Temmuz'da başlayacak pazarlar Ekim sonuna kadar açık kalmayı sürdürecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı

HEM VATANDAŞ HEM ESNAF KAZANIYOR

Belediye Başkanı Fethi Yaşar'da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Köylü ve el emeği pazarının önemine dikkat çekti. Başkan Yaşar "Her yıl düzenli olarak kurduğumuz köylü pazarlarında üreticilerimiz ve kadınlarımız yetiştirdiği organik ürünleri ve el emeği göz nuru ürünleri sergileme fırsatını buluyor. Bu sayede hem üreten vatandaşımız kazanıyor hem de Yenimahalle sakinleri doğal ürünleri uygun fiyata satın alıp tüketme şansını yakalıyor" ifadelerini kullandı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar kuracakları köylü pazarlarının önemini anlattı - Resim : 2

BELEDİYEDEN ZOR ZAMANDAKİ VATANDAŞA DESTEK SÖZLERİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar aynı zamanda vatandaşın zor günlerden geçtiğini ve onlara bu dönemde ellerinden geldiği şekilde destek olacaklarını söyledi. Günlük hayatta da yoğun bir şekilde pazarlara giden Yenimahalle halkının bu adıma da aynı şekilde ilgi göstermesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER