Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede kurulan kurban kesim alanları hakkında açıklamalarda bulundu. İlçedeki kurban kesim alanlarının temizlendiğini ifade eden Başkan Yaşar, görseller de paylaştı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurbana Bayramı öncesinde ilçedeki bayram hazırlıklarını yakından takip etmişti. Yenimahalle ilçesinde bulunan Yakacık Kurban Kesim Alanını ziyaret ederek satış ve kesim yapılan alanlarda denetlemelerde bulunan Başkan Yaşar, bayramın sorunsuz ilerlemesi için ekiplerin de sahada olduğunu ifade etmişti.

Bayram boyunca vatandaşlara hizmet edecek kurban satış ve kesim yerlerinden biri olan Yakacık’ta besicilerle sohbet eden Başkan Yaşar, “Her yıl olduğu gibi bu bayramda vatandaşların huzurlu bayram geçirmesi için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor” ifadelerine yer verirken bayramın ikinci gününde resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN YAŞAR, KURBAN KESİM ALANLARIN TEMİZLENDİĞİNİ DUYURDU

Bayram boyunca her hangi bir aksaklık yaşanmaması için zabıta, güvenlik, temizlik ve sağlık ekiplerinin programlarını hazırladıklarını ifade eden Başkan Yaşar, “Yenimahalle’nin en büyük kurban satış ve kesim alanı olan Yakacık’ta bu yıl 180 çadır kuruldu.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi

Büyükbaş ve küçükbaştan oluşan 11 bine yakın hayvan Yakacık’ta satışa sunuluyor. Kurban bayramı süresince 8 kesimhanede 100’e yakın kasap vatandaşa kesim hizmeti verecek. Amacımız vatandaşın hijyen şartlarında ve güvenli bir şekilde dini vecibelerini yerine getirmesi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi - Resim : 2

Bu nedenle ilgili birimlerimiz ve ekiplerimiz teyakkuz halinde. Tüm yurttaşlarımızın kurban bayramını kutluyor, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum” demişti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar duyurdu! Kurban kesim alanları temizlendi - Resim : 3

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Yaşar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ''İlçemizde kurban kesimi yapılan pazar alanları ekiplerimiz tarafından yıkanıp temizlenirken, ilaçlama çalışmaları da yapıldı.'' ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER