Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sokak lezzetleri festivaline davet

Yenimahalle Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan sokak lezzetleri festivali için beklenen gün geldi. Vatandaşların bir çok etkinliğe katılma fırsatı yakalayacağı program ile ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sokak lezzetleri festivaline davet

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde birbirinden farklı konseptlerde düzenlenen festivallere bir yenisi daha eklenecek. Yarın başlayacak olan festivalde ülkemizin sosyal hayatında büyük ilgi gören sokak yemeklerine yer verilecek.

Onlarca farklı stant ile farklı lezzetler tadacak vatandaşlar çocukları ile beraber alanda bulunan aktiviteler ile keyifli anlar yaşayacak. Yarın başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek olan festival ile ilgili Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bir paylaşım yaptı. Başkan Yaşar paylaşımında programın içeriğine yer verdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan sokak lezzetleri festivaline davet

BAŞKAN YAŞAR DETAYLARI PAYLAŞTI

Söz konusu paylaşımda "Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde, 23 firmanın yaklaşık 45 stant kuracağı festivalde midye dolma, kokoreç, tavuk pilav, köfte ekmek, hamburger gibi sokağa taşan birbirinden farklı lezzetler Yenimahallelilerle buluşacak" diyen Başkan Yaşar "Ziyaretçiler lezzetli ürünlerin tadına bakarken aynı zamanda cam üfleme ve karikatür çizimi canlı performanslarıyla keyifli anlar yaşayacak. Çocuklarımızın da unutulmadığı festivalde, boncukla balon patlatma alanında miniklerimiz eğlencenin tadına varacak" şeklinde konuştu.

Yaz döneminde olması ve akşam vakitlerinde vatandaşların dışarıda daha fazla vakit geçirmesi nedeniyle festivalin yoğun geçmesi bekleniyor. Özellikle çocukların festivaldeki yemek ve etkinliklere büyük ilgi göstermesi tahmin ediliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER